Tą vakarą ryškiausios Amerikos muzikos žvaigždės išsidalino apdovanojimus - nuo metų atlikėja tapusios Arianos Grande iki mėgstamiausios šiuolaikinės muzikos atlikėjos Adele. Tačiau iškilmingas renginys, kurį stebėjo visas pasaulis, žiūrovus ir muzikos mylėtojus sutraukia ne tik sužinoti, ar jų mylimi atlikėjai bus apdovanoti, bet ir pasižvalgyti, kas ant raudonojo kilimo sužibo nepriekaištingu stiliumi, o kas stipriai suklydo.

44 kartą vykusio renginį vedė supermodelis Gigi Hadid ir komikas Jay Pharoah. G. Hadid sužibo skirtingais įvaizdžiais. Tą vakarą ji 6 kartus pakeitė aprangą. Į apdovanojimų ceremoniją ji įžengė pasidabinusi baltą nėrinių suknelę iš dizainerio Roberto Cavalli kolekcijos, vėliau ją pakeitė įspūdingo grožio raudona „Atelier Versace“ suknia, elegantiškas amerikiečių mados kūrėjo Julien McDonald kostiumėlis, sudarytas iš švarkelio ir trumpų šortukų, to paties dizainerio krokodilo odos imitacijos suknia, subtili juoda suknelė ir, galiausiai, sportinio stiliaus kostiumėlis. Visgi rekordas priklauso ankstesniai apdovanojimų vedėjai ir atlikėjai Jennifer Lopez, kuri pademonstravo net 10 skirtingų kostiumų.

Tuo tarpu, raudonuoju kilimu žingsniuojančios muzikos žvaigždutės demonstravo skirtingo stiliaus apdarus. Kas iš jų sužibo elegancija ir parodė, kaip turi būti dėvimi aukštosios mados kūriniai, o kas eilinį kartą prasilenkė su subtilumo ir estetikos sąvoka...

Renginyje netruko vulgarumu arba komiškumu dvelkiančios aprangos. Štai keletas įžimybių tokių, neabejotinai perlenkė lazdą. Modelio Heidi Klum kombinezonas atrodė it kosmonauto kostiumo interpretacija, tuo tarpu aktorių Olivios Munn, Lauren Giraldo bei socialinių tinklų žvaigždutė Gigi Gorgeous apranga atrodė ne tik pigiai, bet ir neslėpė subtiliausių kūno vietų

Nepaisant tą vakarą akis badžiusių stiliaus klaidų, būta ir malonių išimčių. Elegantiškumu šį kartą suspindo apdovanojimuose triumfavusi dainininkė Selena Gomez, vilkėjusi raudoną „Prada“ suknelę. Itin skoningą ir rafinuotą aprangą pademonstravo ir atlikėja Lady Gaga, iki tol garsėjusi ne tik skandalingais pasirodymais ant scenos, bet ir nevisada skoningai atrodančiais drabužiais. Šalia stilingiausių buvo ir modelis Karlie Kloss, pasipuošusi originalia, asimetriško kirpimo „Versace“ suknele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)