1. PRISIJAUKINK KOSTIUMĄ

Ir ne tik svarbesnėms tavo gyvenimo akimirkoms, bet ir kasdienai. Klasikinę eilutę pastaruoju metu išstūmė laisvalaikio tipo apranga, tačiau atėjo metas į kasdienybę sugrąžinti daugiau elegancijos. Gali rinktis tamsių spalvų (mėlynos, juodos, bordo) modelį arba vaikytis paskutines mados naujoves ir įsigyti ryškiomis spalvomis ar raštais margintą kostiumėlį.

2. PIRK DIDESNIUS DYDŽIUS

Oversized tipo drabužiai - kaip niekad madingas pasirinkimas. Tačiau net ir tokiu atveju turi atkreipti dėmesį į tai, ar XXL dydžio modelis nedarko tavo figūros. Svarbu suderinti proporcijas ir atrasti pusiausvyrą. Jeigu renkiesi laisvą viršutinę dalį, kelnės ar sijonas turi būti siauri arba atvirkščiai. Geriausias variantas - megztiniai, džemperiai, švarkai - jie gali universaliai tarnauti ir kaip suknelės alternatvyva, ir kaip viršutinis rūbas.

3. AKCENTUOK KAKLĄ

Chocker arba taip vadinamas "čokeris" jau spėjo užkariauti madą ir išstumti įprastus kaklo pakabukus. Jie ne tik stilingi, bet ir puošnūs, tinka ir kasdienai, ir prie prabangios elegantiškos suknelės. Iš odos, grandinėlės, šilko juostelės ar zomšos - tavo valia rinktis. Tačiau, panašu, kad šis, senovėje itin madingas kaklo papuošalas savo pozicijų dar ilgai neapleis.

4. NEPRAKTIŠKI PASIRINKIMAI

Šaltajam metų sezonui mados kūrėjai pateikė netikėtą staigmeną. Kai atėjus žiemai mes imame ieškoti praktiškų ir funkcionalių drabužių, jie pasiūlo visiškai priešingą variantą. Paltukas, į kurį jūs mielai susisuptumėte esant žvarbiam orui, čia yra paprasčiausiai susijuosiamas aplink juosmens sritį. Jis veikiau turi atlikti aksesuaro funkciją nei šildančio drabužio. Arba tas pats megztinis vilkimas prie itin trumpo sijono, tarytum būtų sumiksuoti vasaros ir žiemos sezonai. Kitas variantas - balta spalva, kuri bus kaip niekad madinga žiemą. Tiesa, darganotu oru tai negeriausias sprendimas, bet ko dėl mados nepadarysi? Jums spręsti.

5. GRĮŽIMAS Į 8 DEŠIMTMETĮ

Mados tendencijų ratas apsisuka ir kas kartą sugrįžta prie anksčiau dominavusių įvaizdžių, tik su naujomis interpretacijomis. Šį sezoną grįšime į netokius tolimus laikus - 8 dešimtmetį. Tačiau nesiūlome radikalių sprendimų. Užteks vos keleto akcentų tokių, kaip spalvotos odos švarkelis ar striukė, grubios platformos avalynė, užrašais marginti marškinėliai ar prieš tai minėtas išdidinto tūrio drabužis. Pasirink vieną iš jų!

6. DEKORUOK ŠVARKUS

Aviatoriaus arba bomber tipo švarkas karaliauja jau nevieną sezoną. Jis buvo vienspalvis, pasiūtas iš šilką primenančios medžiagos, metalizuoto atspalvio, dekoruotas siuvinėjimais. Tačiau šį kartą siūloma susimodeliuoti jį pačioms! Nuotaikingi antsiuvai nuo džinsinių švarkelių persikelia ant „bomberių“. Dekoruok juos užrašais, mėgstamais atvaizdais ir susikurk išskirtinį dizainą pati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)