„KristiAna“ grožio centro gimtadienio spaudos konferencijoje dalyvavo „Fragrances International“ rinkodaros vadovė Izolda Gudelis, parduotuvių tinklo „KristiAna“ generalinė direktorė Virginija Godelaitienė ir „KristiAna“ grožio salono vadovė Irina Kislovska.

Prieš 10 metų Vilniaus miesto širdyje, istoriniame pastate duris atvėrė didžiausias kosmetikos ir parfumerijos tinklas „KristiAna“. Antrajame aukšte buvo atidarytas pirmasis kompanijos grožio salonas, neturintis analogų Baltijos šalyse.

Pasak I. Gudelis, prie įmonės klestėjimo labiausiai prisidėjo ne vieną dešimtmetį kompanijoje dirbantys specialistai. „KristiAnos“ siekis buvo įdiegti naujoves: pirmojo specializuoto parfumerijos ir kosmetikos salono atidarymas, parduotuvių prekystalių atsisakymas bei savitarnos modelio sukūrimas, požiūrio į mažmeninę prekybą ir patį klientą pakeitimas. Apsilankymas salone klientui turi būti tarytum šventė. Iki šios dienos „KristiAna“ sėkmingai išlaiko šį lygį.

V. Godelaitienė ir I. Kislovska

„KristiAnos“ įmonės vadove 25 metus dirbanti, V. Godelaitienė pasidžiaugė, kad nors dešimtmetį švenčiantis grožio centras yra nedidelė dalis to, kas sudaro visą kosmetikos ir parfumerijos tinklą, tačiau jis gali pasiūlyti ne tik išskirtines grožio procedūras, bet ir naujienas.

„KristiAna“ - ne tik didžiausias Baltijos šalyse kosmetikos ir parfumerijos tinklas, bet ir grožio namai. Mums yra svarbu žinoti, ko reikia Lietuvos pirkėjams, kokios nuotaikos vyrauja šalies rinkoje, kokie yra mūsų klientai. Žmonės noriai domisi mada, tad nori visas naujienas pasiekti kuo greičiau. Taigi, šiai dienai mes pristatome drabužius, avalynę, aksesuarus, prekes namams. Netrukus atidarysime naują parduotuvę prekybos centre „GO9“ ir tai dar nepabaiga. Norime, kad „KristiAna“ taptų dalimi jūsų gyvenimo ", - teigė V. Godelaitienė.

Grožio salono vadovė I. Kislova pasakojo, kad „KristiAna“ grožio centras yra daugiau nei kosmetologinis centras, bet unikali vieta, turinti išskirtinį požiūrį ir filosofiją. Jame dirba profesionaliausi šalies grožio specialistai, kurie stažuojasi visoje Europoje, suteikiamos individualios procedūros kiekvienam klientui. Salonas jau dešimt metų dovanoja savo paslaugas, dėmesį ir energiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)