Kada paskutinį kartą džiaugėtės ilgais išpuoselėtais plaukais? Vienos gali džiaugtis tokia šukuosena šiuo metu, kitos - galbūt tik vaikystėje. Tačiau šį sezoną ilgi plaukai, siekiantys juosmenį yra kaip niekada madingi.

Kad užsiauginti tokias kasas reikia ir laiko, ir atidžios priežiūros. Reguliarus plaukų galiukų kirpimas, jūsų plaukų tipui tinkančios kaukės ir šampūnas - visa tai turėtų įeiti į kiekvienos moters privalomų priežiūros veiksmų sąrašą.

Laiko nedelsia ir paskutiniausius mados vėjus seka ir įžymybės. Štai Kim Kardashian, jos jaunesnioji sesuo Kylie Jenner, dainininkės Ariana Grande ir Rihanna bei modelis Jordan Dunn gali džiaugtis tobulo grožio plaukais.

Norite tokių plaukų? Tuomet teks atidžiau savimi pasirūpinti. Kad plaukai augtų sveiki ir gražūs, atkreipkite dėmesį į mitybą. Jūsų maiste neturėtų stigti būtiniausių medžiagų - geležies ir baltymų. Nepamirškite galvos odos palepinti kaukėmis ar aliejais. Tam tiks alyvuogių ar kokosų aliejus.

Plaukus trinkite ne tik šampūnu, nepamirškite ir kondicionieriaus. Rinkitės tą, kuris turi atkuriamąjį poveikį ir drėkina plaukus. Pasakymas, kad norint, jog plaukai augtų greičiau, reikia pakirpti jų galiukus - teisingas. Tad reguliariai lankykitės pas kirpėją ir paprašykite vos pakirpti plaukus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)