Profesionali visažistė Vaiva Udrėnaitė pristatė, kokios makiažo tendencijos čia tinka ir kaip neprasilenkti su geru skoniu.

Šis rudens-žiemos sezonas yra siejamas su natūralumu ir gaivumu. Labiausiai tinkantis žodis šiam rudeniui apibūdinti - „jaunystė“. Todėl šiuo metu labai madingi yra persiko spalvos atspalviai, kurie veidui suteikia šviežumo ir gyvybingumo jausmą. Tai idealus pasirinkimas mokyklos ar universiteto įvaizdžiui - atrodysite labai švelniai, subtiliai ir skoningai.

Na, o kalbant apie natūralumą, pirmenybę teikite toms makiažo priemonėms, kurios neapsunkina veido odos ir suteikia natūralų odos švytėjimą. Lūpoms galite naudoti balzamą. Beje, skruostikauliams paryškinti jis taip pat labai tinka.

Labai svarbu žinoti, kad ryškūs antakiai jau išėjo iš mados. Dabar prasidėjo natūralių antakių era. Tiesa, ryškūs antakiai mokykloje niekada ir netiko.

Šio rudens makiažo tendencijų viršūnėse karaliauja tamsiai bordo bei vyšninės lūpų spalvos. Jei esate drąsi asmenybė ir norite savo įvaizdžiui suteikti dramatiškumo - galite rinktis šias spalvas. Tačiau nepamirškite, kad ne viskas, kas ryšku, tinka mokyklai ar universitetui. Čia ryškios lūpos tikrai neatrodys skoningai. Jei stipriai išryškinsite akis, veido modeliavimas bus per ryškus. Be to, nepamiršite, kad antakiai turi atrodyti natūraliai. Prie tokių ryškių ir tamsių lūpų, oda turėtų atrodyti itin gaiviai.

Kiekvienas sezonas yra neįsivaizduojamas be juodo akių apvedimo. Jis sukuria gilaus ir paslaptingo žvilgsnio efektą bei išryškina akis. Atrodysite itin stilingai, jei prie paryškintos blakstienų linijos priderinsite matinius lūpų dažus. Jei norite įvaizdį dar labiau sustiprinti - naudokite tamsias spalvas. Tuomet neabejotinai tapsite tikra „stileiva“.

Pateikiame tris skirtingus makiažo variantus. Kurį įvaizdį pasirinktumėte jūs?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)