Šį sezoną madingi prabangaus aksomo, šilko, geltonos, vyno ir karališko mėlio modeliai. Kai kurias jų - berankoves, prilaikomas petnešėlių patariama vilktis ant baltų kasdienių marškinėlių, megztinio aukštu kaklu ar klasikinių marškinių.

Regis, tai ganėtinai keista tendencija. Tačiau prie jos pamažu priprantame. Visgi, tos, kurios nepraleidžia nei vienos mados naujovės pro akis, turėjo pamatyti dar labiau neįprastą ir keistą dizainerių ir stilistų siūlomą variantą, kaip dėvėti suknelę.

Ar įsivaizduojate, kad savo mėgstamą ar naujai įsigytą suknelę jūs rengiatės... ant džinsų! Taip, ir, svarbiausia, kad šie džinsai būtų ne tik skinny modelio, bet ir berniukiški, taip vadinami mom jeans (mamos džinsai - angl.). Dar svarbu - mėlynos spalvos.

Suknelės ilgis nesvarbus, bet rekomenduojama nepabijoti ir ilgų, siekiančių žemę. Tam, kad su tokiu deriniu neprašautumėte pro šalį ir nepadarytumėte stiliaus klaidų, rinkitės vienspalvę arba labai subtiliu minimalistiniu dekoru puoštą suknelę. Prie jos - saikingus papuošalus. Elegantiškumui avėkite batus aukštesniu kulnu, o norinčioms patogumo tiks ir aulinukai (svarbiausia, kad jie nebūtų ilgaauliai).

Galite nemėgti šios tendencijos, tačiau stilingos moterys jas sėkmingai pritaikė savo garderobe. Toks aprangos variantas puikiai užmaskuos figūros trūkumus (kojas ar klubų sritį) bei šildys žvarbiausiu oru.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)