DELFI Stiliaus kanalo ambasadorė Agnė Gilytė skaitytojus kvietė atsidaryti savo spintas, išsirinkti geriausius ir mylimiausius drabužius ir susikurti stilingiausius aprangos derinius.

Tris stilingiausius laimėtojus rinks ne tik stilistė A. Gilytė, bet ir jūs! Tad kviečiame balsuoti ir išrinkti, jūsų nuomone, gražiausius stiliaus derinius.

Nugalėtojai bus apdovanoti „MemberShop“/„New Mood“ dovanų kuponais:

I vieta – 200 Eur

II vieta – 100 Eur

III vieta – 50 Eur

Internetinėje parduotuvėje „New Mood“ rasite naujausias drabužių ir avalynės kolekcijas, sukurtas ne tik naujų augančių, bet ir pripažinimą pelniusių prekinių ženklų tokių, kaip „Armani“, „Adidas by Rita Ora“, „Anthony Miles“, „Furla“, „Geox“, „Hilfiger Denim“ ar „Pierre Cardin“. Taipogi „New Mood“ suteikia galimybę gauti stilisto konsultaciją bei čia apsilankius rasti drabužių bei avalynės derinimo pavyzdžių, sukurtų profesionalių stilistų.

Balsuoti galima iki lapkričio 14 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)