Svečiams buvo siūloma pasinerti į „KENZO“ kūrybos vadovų Carol Lim ir Humberto Leon sukurtos kolekcijos skleidžiamą tik šiam ženklui būdingą gyvą ir žaismingą „KENZO x H&M“ energiją.
Skambant specialiai sukurtam Sam Spiegel kūrinio „Express Yourself“ remiksui, savo pastangas, švęsdami individualios raiškos jėgą ir grožį, suvienijo šokėjai, vokalo perkusininkai, švilpautojai ir muzikantai. Bendradarbiaujantis su „KENZO“ Ryan Heffington sukūrė nepakartojamą choreografiją – šou dalyviai pristatė „KENZO x H&M“ kolekciją žiūrovams, pamalonindami juos netramdomo žaismingumo, ryškių raštų ir sodrių spalvų fiesta. Pasibaigus šou, šventę tęsė reperio ir netikėto svečio Ice Cube pasirodymas.

„Šiuo vakaru buvo apvainikuota viskas, dėl ko mums artima „KENZO x H&M“ kolekcija – smagiai, gyvai ir netikėtai atšventėme skirtingų pasaulių susiliejimą. Šito šou mes niekada nepamiršime“, – komentuoja Carol Lim ir Humberto Leon, kūrybiniai „KENZO“ vadovai.

Kaip rašoma pranešime, „KENZO x H&M“ pristatymas buvo išties akinantis. Nepakartojama buvo stebėti atgyjančius kolekcijos raštus, spalvas ir jausti jos energiją. Didžiulė garbė, kad šou režisavo Jean-Paul Goude – jis nepriekaištingai atspindėjo kolekcijos nuotaiką“, – teigia Ann-Sofie Johansson, kūrybinė „H&M“ patarėja.

Renginyje dalyvavo ir būrys garsenybių, tarp kurių – aktorė Lupita Nyong'o, modelis Iman, atlikėjas Joe Jonas, aktorė Chloë Sevigny, reperis Chance The Rapper, aktorė Elizabeth Olsen, aktorė Sienna Miller bei daugelis kitų.

„KENZO x H&M“ kolekciją nuo lapkričio 3 dienos bus galima įsigyti daugiau nei 250 parduotuvių visame pasaulyje bei internetu, taip pat ir Vilniuje.

Šou rengė:
Kūybinis vadovas: Jean-Paul Goude
Muzikos vadovas: Sam Spiegel
Choreografija: Ryan Heffington

Galerija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)