Šios politikės buvo neįmanoma nepastebėti. Moteris vilkėjo elegantišką baltą dviejų dalių kostiumėlį, sukurtą amerikiečių dizainerio Ralph Lauren. Tai jau nebepirmas jos bendradarbiavimas su mados kūrėju. Prieš tai, pirmųjų debatų metu H. Clinton buvo pasipuošusi ryškiai raudonu, o antrąjį kartą ji pasirinko santūresnį variantą - tamsiai mėlyną kostiumėlį baltu atvartu. Ir tai yra nevieninteliai įvaizdžiai, sukurti R. Lauren.
Panašu, kad H. Clinton charizma ir daroma įtaka turi galią paveikti ne tik paprastus rinkėjus, bet ir mados industrijos atstovus. Mados redaktoriai niekada viešumoje nereiškė nuomonės politikų atžvilgiu, tačiau šį kartą įvyko kitaip. Štai amerikietiškojo „Vogue“ redaktorė Anna Wintour vos prieš kelias dienas Niujorke buvo pastebėta vilkinti Marc Jacobs kurtus marškinėlius su stilizuotu H. Clinton atvaizdu. Ne taip seniai fotografai užfiksavo ir atlikėją Rihanną, kuri dėvėjo panašius marškinėlius.
Anna Wintour ir Rihanna
Nors žurnalas „Vogue“ negali išsakyti aiškios pozicijos į tai, kurį iš kandidatų palaiko. Visgi, jame buvo išspausdinti H. Clinton portretai, daryti mados fotografės Annie Leibowitz. Panaši publikacija, prisimenant politikės praeitį pasirodė ir kitame žurnale „Harper's Bazaar“. Ir tai dar ne viskas.
„Instagramo profilis @hillarystreetstyle jau turi 18 000 sekėjų, nors jis buvo sukurtas tik šių metų pradžioje. Kai H. Clinton pradėjo politikės karjerą, mačiau, kad jos apranga buvo saugi ir subtili. Tačiau norėjau į tai pažvelgti kitu kampu, palyginant jį su kitų žinomų asmenybių stiliumi, neturint nieko bendro su politika“, - „The Telegraph“ teigė instagram profilio sumanytojas.
@hillarystreetstyle paskyroje nuotraukų koliažai kalba už save. Modelis Gigi Hadid, dainininkai Mickas Jaggeris ir Beyonce, Taylor Swift ir Lady Gaga bei daugelis kitų įžymybių atsidūrė šalia politikės nuotraukų, taip lyginant jų aprangos panašumus. O pastarųjų sutapimų neįtikėtinai daug! Štai H. Clinton užfiksuota nuotraukoje vilkinti šviesiai mėlyną kostiumėlį, o šalia jos - rusų mados redaktorė Miroslava Duma ir modelis Kendall Jenner atrodančios stebėtinai panašiai. Tai tik vienas atvejis iš daugelio!
Tad, ko gero, reikėtų iš naujo permąstyti, kas iš tiesų diktuoją madą ir daro nepaneigiamą stilių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)