AULINUKAI MASYVIU KULNU

Šįmet batai storu kulnu ir trumpu auliuku virš čiurnų išpopuliarėjo žaibiškai. Galima išskirti kelis populiariausiu jų modelius: lakuotos odos, prigludusiu auliuku it kojinė ir įdomios formos ar efekto kulnais, pavyzdžiui, permatomais plastikiniais. Visgi kasdien vaikščioti aukštakulniais aulinukais nerekomenduojama, nes pėdų priekiui tenka stiprus spaudimas (jei padas nėra pastorintas). Tačiau, jei norite atrodyti stilingai ar daug vaikščioti netenka - šie bateliai verti jūsų dėmesio.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Aulinukai: H&M, ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

ILGAAULIAI VIRŠ KELIŲ

Iš pradžių ilgaauliai virš kelių buvo tik madisčių avalynė, o šiandien jų rasite daugelyje greitosios mados parduotuvių. Jei norite efektingo įvaizdžio, rinkitės ilggaulius aukštais kulnais iš įdomesnės medžiagos, pavyzdžiui, aksomo arba žvilgios lakuotos odos. Dieną kur kas patogesni bus plokščiapadžiai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Ilgaauliai: H&M, ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

STORAPADŽIAI

Platformos veikiausiai yra pagrindinė 2016-2017 m. šaltojo sezono avalynės tendencija. Šį kartą tai ne lygūs storapadžiai (kokie vyravo pavasarį), bet disco laikus primenantys platforminiai aukštakulniai. Jei į šią tendenciją žiūrite kreivai ir tikitės, kad ji neprigis, ruoškitės invazijai - 2017 m. pavasarį tokios platformos tik aukštės.

Vida Press nuotr.

Aulinukai: H&M, ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

AKSOMINIAI BATELIAI

Šįmet aksomas taip išpopuliarėjo, kad iš jo siuvami ne tik drabužiai (ypač madingos vakarinės aksomo suknelės ir kelnių kostiumai), bet ir rankinės, šalikėliai bei avalynė. Vakarėliui ieškokite elegantiškų aksomo aukštakulnių, rinkitės karališkus ir prabangius atspalvius: tamsiai raudona ir mėlyna, bordo, smaragdų. Jei vakarėlyje norite atrodyti it tikra žvaigždė, aukitės ilgaaulius aksominius batus, o eilinę dieną tiks ir sportinukai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Bateliai: H&M, ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.

EGZOTIŠKA ODA

Gyvačių ir krokodilų oda rudenį sumirga įvairiomis spalvomis. Dabar madinga ne tik juoda, ruda ar žalsvų atspalvių, bet ir ryškiaspalvė ar dažyta pereinančiais atspalviais. Tokios odos aksesuaras taps stilingu aprangos akcentu, puikiai derės prie klasikinio stiliaus drabužių.

Vida Press nuotr.

Bateliai: H&M, ZARA, MANGO, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)