Taip, ši šukuosena yra amžinos ir nenuginčijamos elegancijos sinonimas. Tačiau kiekvieną kartą ji atgimsta naujomis interpretacijomis.

Štai stilingųjų sesučių ir dizainerių Mary-Kate ir Ashley Olsen plaukų stilistas Mark Townsend atskleidė paslaptį, kaip „kriauklės“ šukuoseną padaryti šiuolaikiška.

Kairėje - Mary-Kate Olsen

„Nerūpestingai šukuosenai sukurti tereikia vos kelių segtukų. Prieš sukant plaukus, juos reikėtų apipurkšti sausu šampūnu. Toks neįprastas būdas segtukams padės geriau išlaikyti plaukų svorį. Tam, kad „kriauklė“ atrodytų kiek išsipešiojusi, o ne pretenzingai „sulaižyta“, nenaudokite daugiau nei 5 segtukų. Sesių Olsen šukuosenos sudaro įspūdį, kad jos bet kada gali iširti“, – rašoma „Vogue“.

Gareth Pugh modelis

O „kriauklės“ variantų gali būti įvairiausių. Vieni dizaineriai siūlo tvarkingą klasikinį įvaizdį, kiti - priešingą, tarytum vėjo ištaršytą šukuoseną (Giorgio Armani). Laisvė rinktis! Štai Gareth Pugh pateikė sudėtingą ir įgūdžių reikalaujantį pavyzdį. Tad jeigu užsimanysite pasipuošti tokia „kriaukle“, prireiks kantrybės ir laiko! Norinčioms paprasto, bet stilingo įvaizdžio, patartina rinktis į „kriauklę“ pusiau susuktą kasą.


Kaip pasidaryti klasikinio stiliaus „kriauklės“ šukuoseną pačioms?

Visų pirma, jūsų plaukai privalo būti vidutinio ilgio ir siekti pečius. Antra, suimkite plaukus virš ausų, padalinkite į dvi dalis. Suimkite viršutinę dalį ir tvirtai susukus susekite segtukais. Likusią plaukų dalį - taip pačiai tik į priešingą pusę. Apatinio sukinio galiukus paslėpkite po viršutiniu ir susekite.












Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)