1. GRIEŽTAS KLASIKINIS PALTAS

Lietpalčių metas, rodos, jau baigėsi, dabar laikas vilkėti kur kas šiltesnius paltus. Norisi, kad paltas neatrodytų nuobodžiai, bet išliktų madingas ne vieną sezoną? Rinkitės klasikinį su modernia detale. Tai gali būti įdomiau kirpti atlapai, išdidintos kišenės, diržas ar dekoratyvi kailio apykaklė.

Paltai ZARA ir H&M, gamintojų nuotr.

2. BEVEIK TIESIOS KELNĖS

Pasidairykite tiesių ar kiek platėjančio silueto kelnių. Tokias klasikinio kirpimo kelnes galėsite mūvėti ir darbe, ir laisvalaikiu. Moderniu kelnių elementu gali tapti išplatėję galai, užmetimas ties užsegimu, juosmuo, surišamas plačia juosta arba neįprastas audinys, pavyzdžiui, aksomas. Kurdama dalykinį įvaizdį, kelnes derinkite prie aukštakulnių aulinukų arba suvarstomų plokščiapadžių batelių, laisvalaikiui puikiai tiks sportinė avalynė ar chelsea stiliaus auliniai batai.

Kelnės ZARA ir H&M, gamintojų nuotr.

3. SMULKIAI KLOSTYTAS SIJONAS

Rudenį išryškėjo klosčių tendencija. Neprašausite įsigijusi klasikinį midi ilgio sijoną, jis gali kristi standžiomis klostėmis arba būti iš lengvesnio gofruoto audinio. Vis dar madingas metallic efektas, kuris klostuotam sijonui suteiks šiuolaikiškumo.

Sijonai ZARA ir H&M, gamintojų nuotr.

4. ISTORINIO STILIAUS PALAIDINĖ

Dar vienas sezono pirkinys – elegantiška palaidinė. Šįmet dizaineriai daug dėmesio skyrė Viktorijos laikų madai, tad grįžo nėrinių ir raukinių gausa, perregimo audinio detalės, aukštos apykaklaitės ir kaspinai po kaklu. Tokia palaidinė itin stilingai atrodys prie elegantiško kelnių kostiumo ar tiesiog po klasikiniu švarku.

Palaidinės ZARA ir H&M, gamintojų nuotr.

5. AULINUKAI SMAILU PRIEKIU

Juodi smailianosiai aulinukai - klasika, tačiau šį rudenį ieškokiteįdomaus dizaino. Galbūt žvilgsnį patrauks metalinės detalės, įmantrus kulnas ar odos faktūra. Rinkitės laiko patikrintą juodą spalvą, bet siluetas lai būna drąsesnis.

Aulinukai ZARA ir H&M, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją