Dar visai neseniai miesto gatves užplūdo stilingos paryžietės ir svečiai, kurie demonstravo labai paprastus derinius: marškinėlius, plėšytus džinsus, „Converse“ sportbačius ir švarkus. Tačiau tikros prancūzės žino, kad paprastume slypi genialumas. Šį sezoną būtų galima išskirti ypatingai dominavusią stiliaus detalę – oversized tipo švarką, tarytum pasiskolintą ir inspiruotą vyriškos spintos.

Kaip tokį pavyzdį būtų galima išskirti klasikinį, šiek tiek per didelį ir „žąsies kojelių“ raštu margintą sportinį megztinį blazer, kurį derinant su besiplaikstančia bohemiška maxi suknele, savo įvaizdžiui suteiksite įdomesnio, kiek berniukiško Tomboy stiliaus prieskonio.

Kitu atveju, apsivilkite Velso princo Edvardo kadaise taip mėgtą langelių rašto švarką ant sportinio džemperio su kapišonu, o prie šių drabužių rinkitės juodą blizgios odos sijoną. Nepretenzingos „chinos“ tipo smėlio spalvos kelnės atrodys puikiai, jei prie jų derinsite ispanišką sportinio stiliaus švarką. Kalbant apie aksesuarus, kurie papildytų ir užbaigtų bendrą jūsų įvaizdį, siūloma rinktis gyvatės odos rašto įsispiriamus batus, sidabrinius ovalo formos auskarus ar „Ray Ban“ akinius, vėžlio kiauto rėmeliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją