LANGELIAI

Langeliai rudeniui? Kodėl gi ne! Šis raštas – saugus pasirinkimas, nebent tai būtų Raf Simons, „Bottega Veneta“ ar „Gucci“ kolekcijų modeliai, pasižymėję netradiciniu sprendimu. Įkvėpimo semtasi iš visur.

AVIATORIŲ STRIUKĖ

Galite tai vadinti atlikėjo ir dizainerio Kanye Westo kolekcijų inspiruota tendencija. Tačiau kai jis pristatė MA-1 modelį, kiti mados kūrėjai ėmė sekti jo pėdomis ir taipogi kurti pastarojo tipo striukes. Šį sezoną vyrauja platus pasirinkimas – dekoruoti kailiu ar įvairiausiomis tekstūromis.

ROŽINĖ SPALVA

Kaip rašoma „Vogue“, nesvarbu, kokį atspalvį pasirinksite, ar tai bus vaiski rožinė ar fuksijų atspalvio – šį sezoną vyrai renkasi rožinę!

MENIŠKA

Pynėmis dekoruoti megztiniai visdar išlieka madingi, bet šį rudenį netruks megztinių ar kitų drabužių, atrodančių it rankų darbo meno kūriniai. Rekomenduojama rinktis daugiaspalvius modelius.


PŪSTA STRIUKĖ

Šiuo metu pūsta, didelės apimties striukė yra kaip niekad populiari. Rudens sezonui ji ne tik pasunkėjo, bet ir padidėjo. Kai kurie modeliai yra nuspalvinami ryškiomis spalvomis tokiomis, kaip geltona, purpurinė ar šviesiai mėlyna. Nors taipogi yra sunku atsispirti ir juodai spalvai – tokį pavyzdį pateikė „Dior Homme“ mados namai.


KIČAS

Nėra jokios gėdos, kad sugrįžta pastaroji tendencija. Nebijokite vilktis drabužių su Kleopatros atvaizdu, palmių raštais, kačiukais ar dinozaurais. Kas sakė, kad tarp ironijos ir mados negali būti nieko bendro?


METALAS

It veidrodžio atspindys, metalo atspalvis visdar išlieka aktualus ir šį sezoną.


MILITARISTIKA

Sugrįžta militarizmo tendencija. Kai „Burberry“ mados namai ant podiumo pristatė klasikinį raudonais kraštais dekoruotą paltą, „Dries Van Noten“ ir „Balmain“ pateikė paauksuotomis detalėmis dekoruotus modelius.


SPORTINIS KOSTIUMAS

Sportiniai kostiumai, kuriuos sukūrė „Gucci“, „Burberry“ ar „Kenzo“ mados namai mus sugrąžina į šaunius aštuoniasdešimtuosius metus.


VAKARAI

Šį sezoną jaukinkitės veršelio odos drabužius ir tikro kaubojaus marškinius. Prie jų derinkite siaurą kaklajuostę, primenančią virvelę.


KAILIAI

Sakykite TAIP drabužiams, dekoruotiems kailiu. Tokie mados kūrėjai, kaip Rick Owens ar „Loewe“ siūlo vilktis ne tik kailinius, bet ir „ilgaplaukius“ megztinius.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)