Natūralu, kad apsilankius vienoje iš jų, bus nesunku pasiklysti tokioje gausybėje siūlomų kvapų. Kaip atskirti nišinius kvepalus nuo kitų, taipogi žinomų prekinių vardų kvapų ir kokiomis išskirtinėmis savybėmis jie pasižymi? Tam, kad nepasimestume šiame informacijos sraute ir gebėtume atsirinkti sau tinkamiausius kvapus, pateikiame svarbiausias nišinės parfumerijos savybes.

1. Palyginus su kitais, komerciniais kvepalais, nišiniai kvapai yra gaminami kur kas mažesniu tiražu. Palyginimui, jie gali prilygti aukštosios mados rūbui. Tad yra labai maža tikimybė, kad sutiksite kitą žmogų, pasikvėpinusį tokiu pačiu kvapu.

2. Jie – tarytum meno kūrinys. Po kiekvienais nišiniais kvepalais slypi idėja ar istorija, kodėl ir kada buvo sukurtas būtent toks kvapas, pavyzdžiui, kvepalai „Dorin“, kuriuos galite rasti ir parfumerijos ir kosmetikos tinklo „Kristiana“ parduotuvėse, buvo oficialiu Versalio rūmų kvepalų tiekėju. Marijos Antuanetės dėka šie kvepalai tapo populiarūs aukštuomenėje ir yra gaminami jau apie 300 metų.

3. Nišiniai kvepalai pilstomi į išskirtinio dizaino buteliukus, kurie specialiai gaminami Italijoje, Prancūzijoje ir Anglijoje.

4. Tendencijos egzistuoja ne tik madoje, bet ir parfumerijos pasaulyje. Tačiau nišininiai kvapai yra joms nepavaldūs. Todėl jei nenorite ar negalite sau leisti kas sezoną keisti parfumerijos – pastarojo tipo kvepalai kaip tik jums!

5. Nišinių kvapų sudėtis skiriasi nuo komercinių. Jeigu esate iš tų, kurie ieško išskirtinio aromato, tuomet tai puikus pasirinkimas. Parfumeriai, kurdami tokius kvepalus į sudėtį deda tiek tradicines, tiek rmodernias medžiagas, o jiems išgauti yra naudojamos geriausios technologijos. Taipogi, jų kūrimo trukmė gali būti kur kas ilgesnė nei komercinių.

6. Mitas, kad nišinė parfumerija yra gerokai brangesnė nei daugiatiražiai kvepalai. Tiesiog pasirinkite, už ką norite mokėti, ar už prekinio ženklo vardą, ar už brangesnes, bet išskirtines nišinių kvepalų žaliavas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)