KOSMINĖS PLATFORMOS

Tarsi iš disko laikų grįžusios platformos gązdina - jos ne tik nepuošia, bet ir akivaizdžiai yra pavojingos. Svyruoti gatvėse tokio aukščio batais galėtų ne kiekviena. Net ir supermodelis Naomi Campbell kadaise nesuvaldė superaukštų platformų - demonstruodama "Vivienne Westwood" kolekciją nuvirto vidury podiumo. Bet dizaineriams tai nė motais, jie ir toliau kuria ekstremalią platforminę avalynę, ši mada mus persekios ir kitų metų pavasarį.

Vida Press nuotr.

MAKSI DYDŽIO DRABUŽIAI

Jeigu ieškote, kokią striukę įsigyti žiemai, pasklaidžiusi mados žurnalus nustebtumėte - madingiausios oversized pūkinės striukės, primenančios ne drabužį, o veikiau ant pečių užsimestą antklodę. Bet paltai, džemperiai, marškiniai ar megztiniai dydžiu nė kiek neatsilieka, dabar vyrauja ekstremali padidinto dydžio drabužių mada. Norite atrodyti moteriškai - pamirškite tokius maišus.

Vida Press nuotr.
Vida Press nuotr.

90-ųjų DŽINSAI

Rudens džinsų tendencijose puikuojasi plačkelnės, grįžusios iš dešimtojo dešimtmečio. Šie džinsai platūs, tarsi nunešioti, išpašytais galais ar sudurti iš skirtingų lopų. Galbūt fotosesijose jie kuria tam tikrą gatvės gyvenimo nuotaiką, bet realybėje netinka nei vienai.

Vida Press nuotr.

SPORTINIAI KOSTIUMAI

Sportinis stilius madingas jau ne pirmą sezoną, bet dabar jis skinasi kelią agresyviau nei anąmet. Žvaigždės viena po kitos pasirodo vilkėdamos sportinius kelnių kostiumus ir tikrai ne dėl patogumo. Šie tapo vienu mados hitų, mat treningus ant podiumų užkėlė net pasaulinio garso mados namai: "Gucci", "Chloe", "Loewe" ir kiti. Kartais mada geriau nepasikliauti ir kai kurias tendencijas tiesiog ignoruoti.

Vida Press nuotr.

APSMUKĘ ILGAAULIAI

Ilgutėlius aukštakulnius apsmukusiais aulais išpopuliarino Kardashianų klano deimantas - Kim Kardashian. Ši sumani socialinių tinklų žvaigždė turbūt net ir neskoningiausią daiktą paverstų madingu. Ilgieji batai veikia priešingai nei prigludę batfortai - jie trumpina ir storina kojas, tad tokius galėtų sėkmingai avėti nebent ilgakojės gazelės. Deja, vistiek neatrodytų patraukliai.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)