Ryškių spalvų kostiumas

Nenuobodūs, įvairių spalvų kostiumai jau ne pirmus metus užkariauja vyrų ir moterų širdis bei papildo jų garderobą. Labai džiaugiuosi, kad šis trendas ne tik niekur nesitraukia, bet ir dar labiau plečiasi. Jei iki šiol neišdrįsote įsigyti panašaus kostiumo, dabar pats laikas. Užuot rinkdamiesi tradicinius klasikinius atspalvius, išbandykite ryškias spalvas, pavyzdžiui, mėlyną, raudoną ar net oranžinę. Vilkėdami akcentines ryškias spalvas jūs akimirksniu pakelsite aplinkiniams nuotaiką ir patys jausite energijos antplūdį. Garantuoju!

Natūralūs atspalviai

Jei ryškios spalvos – ne jums, yra alternatyva – natūralūs atspalviai. Tai viena iš ilgiausiai vyraujančių tendencijų per pastaruosius kelis sezonus, ir ji niekur nesitrauks. Vienspalvius ir neutralius drabužius lengva pritaikyti prie kiekvieno garderobo, o ir panašūs atspalviai tinka daugeliui. Nebijokite eksperimentuoti su įvairiais šio tono atspalviais. Drąsiai galite rinktis nuo smėlio spalvos kostiumėlio iki vilnonio karamelinio atspalvio megztuko. Neutralios pastelinės spalvos – puikus bet kokio amžiaus moters pasirinkimas!

Ryškiai geltonas maxi paltas

Lietingomis rudens dienomis, mados dizaineriai siūlo praskaidrinti savo ir aplinkinių nuotaiką, renkantis ryškiai geltoną maxi ilgio paltą. Kai aplinkui viskas atrodo pilka ir niūru, ryškios drabužių spalvos gali teigiamai veikti mūsų savijautą. Kodėl tuo nepasinaudojus!? Nors geltoną dažniau renkasi drąsios ir savimi pasitikinčios asmenybės, esu tikra, kad tinkamą atspalvį gali susirasti net klasikos mėgėja. Norint nesuklysti, rekomenduoju tokį paltą palikti dominuoti jūsų įvaizdyje, kiti drabužiai ir aksesuarai lai būna neutralūs.

Plačios kelnės, sukištos į batus

Skirtingų stilių derinimas ir eksperimentavimas yra puikus būdas atrasti kažką naujo. Pastaroji tendencija transliuoja būtent tai. Laisvo silueto kelnės sukištos į batus jūsų įvaizdžiui suteiks žiupsnelį ironijos ir sarkazmo. Maža to, tendencijos šiandien yra vartotojo pusėje. Tai ne tik patogu, bet ir patogu šaltuoju ir šlapiuoju metų sezonu. Kokią avalynę rinktis, galite spręsti pati. Jei mėgstate eleganciją – stilizavimas gražiai atrodys su ilgaauliais bei kaubojiško tipo avalyne, o jei norite jaustis patogiai ir ekstravagantiškai – susikiškite kelnes į kareiviško tipo avalynę.

Tigro raštas

Kiekvieną sezoną atsiranda naujas gyvūno raštas, kuris patinka kiekvienai moteriai. Ateinantį rudenį „medžiosime“ tigrą. Šis laukinis ir naujas mūsų akiai raštas puikiai pagyvins vienspalvius drabužių derinius ir suteiks ekstravagantiškumo bei galios. Nebijokite žaisti ir su aksesuarais, pavyzdžiui, avalyne. Ji netaps jūsų garderobe bazine, tačiau puikiai pagyvins daugelį jūsų bazinių derinių šaltuoju sezonu.

Minkštos odos rankinė

Tokių rankinių virusas prasidėjo dar prieš porą sezonų. Svarbiausia šio aksesuaro funkcija – būti akcentu įvaizdyje bei išskirti jus iš kitų. Siekiant maksimalaus rezultato, kiekvieną fašionistą siūlo tokį modelį neštis po pažastimi, taip sukuriant atsipalaidavusios moters, kuri tiesiog griebė rankinę ir nuskubėjo miesto gatve, įvaizdį. Jei panašus stilizavimo būdas nėra patogus būtent jums, visada galite persimesti rankinę per petį arba atrasti kitą, jums patogų minkštos rankinės nešiojimo būdą.

Grandinė + žiediniai auskarai

Ateinantį rudens sezoną aksesuarų nebus per daug. Gatvės mados stileivos siūlo derinti kaklo vėrinius prie apvalių auskarų. Masyvi grandinė, žiediniai auskarai bei akiniai viename įvaizdyje šį kartą niekam nepasirodys per daug. Taip pat pamirškite visas iki šiol girdėtas taisykles – auksas prie aukso, sidabras prie sidabro. Šiandien metalo spalva neturi jokios reikšmės, nes derinti nesuderinamus dalykus dabar madinga. Siūlau nelaukti rudens, o pradėti eksperimentuoti dabar. Ieškokite naujų drabužių derinimo būdų, žaiskite, juk visos vyraujančios tendencijos tiesiog daro mūsų gyvenimą spalvingesnį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)