1. Oranžinių drabužių mėgėjų gyvenimo būdas dažniausiai yra aktyvus, jie optimistiški, žino, ko nori ir nestandartiškai mąsto. Tačiau jie turi ir neigiamų charakterio bruožų – savanaudiškumo, savimeilės ar noro pasipuikuoti. Jei esate pakankamai drąsi ir norite tikros bombos, rinkitės total look oranžinį derinį.

Geriausiai čia pasitarnaus kelnių ir švarko kostiumas. Tokio derinio rekomenduoju nevengti ir merginoms, kurių drabužių dydis – plius, jūs 100% nukreipsit žiūrovų dėmesį nuo bet kokio dydžio į drabužio spalvą.

2. Jei norite kažko kitokio, ilgas oranžinės spalvos paltas – taip pat geras sprendimas. Derinkite jį prie neutralių drabužių, tegul ryškiam apelsinui atitenka pagrindinis vaidmuo. Vilkėkite paltą ar lietpaltį prasegtą, taip suformuosite vertikalią liniją ir atrodysite aukštesnė, dailesnė ir grakštesnė. Jei esate neaukšto ūgio, šis stilizavimas kaip tik jums.

View this post on Instagram


💕💕💕STILINGAS VITAMINŲ UŽTAISAS Pastaruoju metu mane tiesiog traukte traukia prie ORANŽINĖS... Kiekviena spalva transliuoja tam tikrą informaciją ir energiją, apie bangos ilgį aš net nešneku, manau kiekvienai tai puikiai žinoma. Oranžinė sušildys, krikaustys dėmesį ir sužadins norą. O KAIP GI JĄ VILKĖTI? . 1️⃣ Na, jei esate pakankamai drąsi ir norite užkurti tikrą bombą - tai žinoma, TOTAL LOOK IN ORANGE 🧡 Geriausiai čia pasitarnaus kelnių kostiumas. Labiausiai tokį derinį rekomenduoju merginoms plus size, jūs 100% nukreipsit žiūrovų dėmesį nuo bet kokio PLIUS SIZE į drabužio spalvą. 2️⃣ Jei norite kažko KITOKIO... Ilgas paltas - puikus sprendimas. Derinkite jį prie neutralių drabužių, tegul RYŠKUS APELSINAS vaidiną pagrindinį vaidmenį. Vilkėkite paltą ar lietpaltį prasegtą, taip suformuosite vertikalią liniją ir atrodysite aukštesnė, dailesnė ir grakštesnė 🧡 3️⃣ Atkreipkite dėmesį į oranžinės spalvos sodrumą, ji artėja link raudonos ar geltonos. Raudonai - oranžinė spalva automatiškai transliuoja stipresnę emociją, agresiją ir aktyvumą. Vis gi jei ji yra geltonai - oranžinė - siunčia džiaugsmą, šilumą ir pozityvą. 4️⃣ Jei bijote ir nežinote ar ši ryški spalva Jums tinka - visada puikus sprendimas - patraukti ją žemiau arba toliau nuo veido. Pavyzdžiui KELNĖS 🧡 5️⃣ Mano mylimiausias drabužio elementas - ŠVARKAS. Tad aš visų pirmą rinkčiausi jį. Vaikiška, ryški ir citrusinė spalva susimaišiusi su klasika automatiškai įgaus rimties. 6️⃣ Taip pat puikus sprendimas - mandarininis megztinis. Audinio reljefinė tekstūra taip pat "numuš" spalvos ryškumą ir sukurs balansą. 7️⃣ Jei esate visai naujokas, naujokas - turiu pasiūlymą ir Jums! AKSESUARAI! Visada pradėkime eksperimentuoti nuo jų. Su jais mažesnė tikimybė suklysti, o ir investicijos nėra didelės 🧡 8️⃣ Na ir pabaigai, ryški ORANŽINĖ visada geriausiai susidraugauja ir dera prie tokių pačių ryškių spalvų - VIOLETINĖ, RAUDONA, ŽALIA, GELTONA ir mano mylimiausia MĖLYNA. Maža to, karališkoji mėlyna yra paskelbta metų spalva!!! 💙 Jei norite nuramiti ryškią spalvą, imkite BALTĄ, KARAMELINĘ, PILKĄ 🧡🧡🧡. . ‼‼‼JEI NEŽINOTE AR ŠI SPALVA TINKA JŪSŲ IŠVAIZDAS, DRĄSIAI KREIKITĖS ONLINE! ❤ Bučkiai 💋💋💋
A post shared by Stilistė ▪︎🅥🅘🅚🅣🅞🅡🅘🅙🅐 (@stiliausklase) on Mar 31, 2020 at 6:02am PDT


3. Kiekviena spalva transliuoja tam tikrą informaciją ir energiją, manau, kiekvienam tai puikiai žinoma. Oranžinė – tai spalva, esanti tarp raudonos ir geltonos, tad atkreipkite dėmesį į jos sodrumą ir link kurios iš dviejų ji labiau priartėjusi. Raudonai oranžinė spalva automatiškai transliuoja stipresnę emociją, agresiją ir aktyvumą. Visgi, jei ji yra geltonai oranžinė, siunčia džiaugsmą, šilumą ir pozityvą. Į tai atsižvelgdamos pasirinkite, ką norite transliuoti jūs, kur tą dieną keliaujate ir su kuo planuojate susitikti.

4. Oranžinė yra pati „karščiausia“ spalva visame spalviniame rate. Ji visada asocijuojasi su liepsna, šviesa, saulėlydžiu ir šiluma. Tad jeigu jūsų įvaizdyje dominuoja šalti atspalviai – plaukai, odos tonas, akių spalva – ugninga oranžinė gali atlikti meškos paslaugą. Jei nesate tikra ar ši ryški spalva jums tinka, visada galite ją patraukti žemiau arba toliau nuo veido, pavyzdžiui – mūvėti šios spalvos kelnes, sijonus ar šortus. Kontrastas tarp aktyvios oranžinės spalvos ir jūsų odos nebus toks akivaizdus, ji neužgoš įgimto grožio.

Shutterstock nuotr.

5. Mano mylimiausias drabužio elementas – švarkas. Tad aš, visų pirma rinkčiausi jį. Žaisminga, ryški citrusinė spalva sujungta su klasika – automatiškai įgauna rimties. Toks švarkas nebus bazinis ir maža tikimybė, kad keliausime su juo į darbą, tačiau vilkint jį mieste, neabejotinai sulauksite nemažo praeivių dėmesio ir net pakelsite jiems nuotaiką. Gražiausiai toks švarkas atrodo viename įvaizdyje su neutraliomis spalvomis, pavyzdžiui, prinokęs apelsinas ir saldi karamelė.

6. Mokslininkų įrodyta, kad ši spalva sustiprina žmogaus kūrybinę veiklą, padidina deguonies srautą į smegenis, pagerina nuotaiką, pakelia kraujospūdį ir pagreitina pulsą. Maža to, ji puikiai veikia kaip antidepresantas. Tad patariu drąsiai vilkėti ryškiai mandarininės spalvos megztinį ir namuose. Ant megzto audinio spalva praranda savo stipriąsias savybes, tuo pačiu suteikia jaukiam įvaizdžiui žaismingumo ir energijos.

7. Jei esate visai naujokė – turiu pasiūlymą ir jums. Aksesuarai! Visada pradėkime eksperimentuoti nuo jų. Taip mažesnė tikimybė suklysti, o ir investicijos nėra didelės. Oranžinės spalvos rankinė pagyvins bet kokį neutralų derinį ir suteiks žaismingumo. Maža to, oranžinė, kaip ir kitos spalvos, turi begalę skirtingų atspalvių. Jei klasikinė oranžinė atrodo pernelyg aktyvi, lengviausias būdas ją prigesinti – įmaišyti šiek tiek baltos. Pastelinė oranžinė spalva automatiškai transliuos taiką, ramybę ir gerą emociją.

Shutterstock nuotr.

8. Na ir pabaigai, ryškiai oranžinė visada geriausiai draugauja su kitomis ryškiomis spalvomis, esančiomis spalviniame rate – violetine, raudona, žalia, geltona ir mano mylimiausia – mėlyna. Maža to, karališkoji mėlyna yra paskelbta metų spalva, naudokitės tuo! Oranžinė taip pat gerai atrodo prie skirtingų rudų atspalvių – šokolado, cinamono, rudo aukso, kavos. Taip pat puikus duetas yra balta ir oranžinė, jūs automatiškai atrodysite puošniai, ryškiai ir elegantiškai.

Oranžinė, sukelia tik teigiamas emocijas, tad kodėl gi nepasikelti sau nuotaikos, įnešus jos į savo garderobą?

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)