Liemens aukštis

Visų pirma, kiekviena šiuolaikinė moteris privalo žinoti savo figūros tipą, mokėti pabrėžti savo privalumus ir paslėpti trūkumus. Jeigu jūsų figūra moteriška, t.y. smėlio laikrodžio arba trikampio formos – rinkitės kelnes paaukštintu liemeniu. Jeigu jūsų figūra sportinio tipo, nepasižymi dideliu apimčių skirtumu tarp liemens ir klubų, galite drąsiai dėvėti kelnes pažemintu liemeniu. Vidutinis kelnių liemens aukštis yra universalus ir tinka daugeliui figūrų tipų.

Kelnės „trikampio“ figūros tipui

Priminsiu, trikampio formos figūra pasižymi tokiomis charakteristikomis – pečiai siauresni nei klubai, liaunas liemuo ir nedidelė krūtinė. Tokios figūros moterims puikiai tiks taip populiarios šiandien slouchy pants kelnės ar džinsai. Šių kelnių modelis staigiai platėja nuo klubų ir susiaurėja apačioje. Būtent jos puikiai paslepia viską, ką norisi paslėpti ir svarbiausia – akcentuoja dailią taliją. Derinkit šias kelnes su trumpomis odinėmis striukėmis, trumpintais švarkais arba palaidinėmis, megztiniais sukištais į vidų. Prie jų geriausia avėti avalynę ant kulno.

Kelnės „apversto trikampio“ figūros tipui

Platūs pečiai, apvali krūtinė, ilgos dailios kojos ir neryškiai matomas liemuo – tai būdinga berniukiško sudėjimo moterų figūrai, apversto trikampio tipui. Tokios figūros tipo moterys šiandien drąsiai gali rinktis cargo pants arba dar kitaip vadinamas statybininko kelnes. Šios kelnės turi daug papildomų kišenių, kurios „priaugins“ papildomas apimtis toje vietoje, kurioje jų trūksta. Kišenės atlieka išskirtinai dekoratyvinę funkciją, todėl dėtis viso savo turto į jas visai nebūtina. Tiek moteris, tiek tokio tipo kelnės savyje turi vyriško charakterio, todėl rekomenduojama jas derinti prie moteriško charakterio drabužių ir aksesuarų.

Kelnės „smėlio laikrodžio“ figūros tipui

Pati seksualiausia ir visų figūrų idealu laikoma smėlio laikrodžio figūra. Šis figūros tipas pasižymi balansu. Jam būdinga panašių proporcijų pečiai ir klubai bei liaunas liemuo. Optimaliausias kelnių modelis šios figūros moterims – klasikinės kelnės. Šį sezoną ypač madingos ir aktualios maxi ilgio kelnės siekiančios žemę. Tokios kelnės pirmiausia kiekvienai moteriai tikrai pridės papildomų centimetrų dėl maxi ilgio, o antra – jos derinamos prie aukštakulnių arba platformų. Atkreipkite dėmesį, kad jos neturi vilktis žeme, tačiau privalo dengti batų kulną arba padą. Šios kelnės puikiai dera prie klasikinių ar sportinio charakterio drabužių ir aksesuarų, pavyzdžiui, baltų kedų.

Kelnės „ovalo“ figūros tipui

Šios figūros tipo moterims būdingas platus liemuo, platūs nugara ir pečiai. Didžiausias privalumas – lieknos kojos, todėl vertėtų rinktis trumpintas 7/8 ilgio kelnes. Tai toks kelnių ilgis, kuris nedengia čiurnų. Čia svarbu, kad kelnės nebūtų per trumpos, neapsitemptų apačioje ir baigtųsi ploniausioje kojos vietoje. Paraitotos rankovės ir atidengtos čiurnos visada suteikia siluetui lengvumo ir šiuolaikiškumo. Pats efektyviausias šių kelnių modelis, tas, kuris atkartoja kojos linkius. Atminkite, kuo platesnė jūsų pečių linija, tuo mažesnis susiaurėjimas kelnių apačioje. Geriausias būdas derinti tokias kelnes prie vyriško tipo avalynės arba aukštakulnių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)