– Ar tau rytais iškyla problema „neturiu ką apsirengti“?

– Dažniausiai ne, bet jeigu nuotaika bloga – niekas netinka. Bet jei neturiu, ką apsirengti, renkuosi jau patikrintą variantą, derinį, kurį jau esu dėvėjusi. O jeigu turiu laiko ir nuotaikos, tada tiesiog sugalvoju kažką naujo.

– Dažniausiai tu turi laiko rytais pagalvoti, ką apsirengti?

– Kaip kada. Dažniausiai turiu, nes aš nedirbu standartinio darbo nuo 8 val. iki 17 val. Tad jeigu turiu kažkur būti 12 valandą, kūrybai pakanka laiko ir nuotaikos, būnu išsimiegojusi ir einu paieškot spintoje kažko fainesnio.

– Kokia tavo mėgstamiausia parduotuvė? Ar turi tokią?

– Neturiu, iš tikrųjų, vienos. Aš tiesiog pamatau daiktus, kurie man patinka ir nėra jokio prioriteto kažkokiai vienai parduotuvei. Bet jeigu tai yra casual rūbai, paprasti kasdieniai – tai kaip ir visi apsiperku Mango, Zara, Bershka, H&M.

Jei tai yra rankinės – renkuosi geresnius prekių ženklus, nes man atrodo, kad į rankinę verta investuoti. Batai – nuo A iki Z.

Internetinės parduotuvės? Žiūrint, ko ieškai. Jei geresnėmis kainomis noriu apsipirkti, gali būti Asos parduotuvė. Po to randu Instagram pavienių brandų, iš kurių užsisakinėju, o jeigu ieškau brangesnio daikto, į kurį noriu investuoti ir žinau, kad jis tarnaus ilgiau – tuomet Mytheresa ir Net-a-porter.

– Su kuo tariesi apsipirkdama? Ar turi žmogų, kurio nuomonė tau svarbi?

– Turiu keletą labai stilingų draugių. Kadangi mėgstu apsipirkinėti internetu, tai joms siunčiu nuotraukas. Nusiunčiu ir jos man patvirtina, ar man reikia to daikto. Būna, draugei siunčiu kažką, o ji man sako „nei tau reikia, nei ką. Neužsisakinėji ir taškas“. Ji išgelbėja mane nuo kažkokio pirkinio, kuris, galbūt, net nereikšmingas. Bet šiaip aš apsipirkinėti tiek fiziškai, tiek internetu mėgstu viena. Tada aš išsirenku geriausius daiktus. Jeigu einu su kažkuo į parduotuves, mane tai šiek tiek trikdo.

– Į kokius daiktus dažniausiai investuoji?

– Mėgstu daugiau investuoti į batus ir rankines. Greičiausiai arba vienas, arba kitas bus brangiausias daiktas, kurį aš turiu. Vieni brangesnių batelių mano garderobe yra Francesco Russo, absoliuti klasika.

Batų pirkimo istorijos visos yra panašios – jeigu aš turiu kažkokį darbų maratoną ir jaučiuosi gerai padirbėjusi, aš dažniausiai investuoju į juos. Šiaip fainesni, prabangesni kedai man yra viena geriausių investicijų, nes juos aš tikrai daugiausiai nešioju. Prie visko, labai patogu, o investicija atsiperka 100%.

– Brangiausias daiktas tavo spintoje?

– Kalbant apie brangiausią daiktą, greičiausiai tai bus karamelinės spalvos rankinė iš Yves Saint Laurent.

– Ar tu apsiperki dėvėtų rūbų parduotuvėse?

– Kartais iš tikrųjų, bet nėra, kad dažnai. Turiu vieną labai gerą daiktą, kuri nusipirkau dėvėtų rūbų parduotuvėje – tai odinis sijonas. Pirkau gal prieš 10 metų, persisiuvau ir turiu jį iki šiol.

Interviu tęsinį žiūrėkite vaizdo įraše.

Deimantė Kazėnaitė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)