Iš visų batų modelių, kerzai, ko gero, yra patys universaliausi, nes jie puikiai dera su daugybe įvairių stilių: nuo romantiško iki pankiško. Juos lengva derinti su kontrastiniais raštais, permatomomis medžiagomis ar ryškiomis spalvomis, jie lengvai pakeis bet kokį įvaizdį, suteikdami jam ekstravagantiško, brutalaus, ir grėsmingo charakterio.

Avalynės pasiūla šiandien yra begalinė ir tokią avalynę įsigyti nėra sunku, tačiau, norint atrodyti išskirtinai, ypatingai ir perteikti jūsų asmeninį skonį bei pabrėžtų individualumą, labai svarbu nesuklysti, todėl atkreipkite dėmesį į šias detales:

1. Oda. Ar teko kada nors matyti iš kokios grublėtos ir storos odos yra pagaminti tikrieji kareiviški batai? Kasdieniam avėjimui tai tikrai nėra būtina. Rinkitės įprastos lygios natūralios odos paviršių. Taip pat nerekomenduoju investuoti į verstos odos modelius, nes lietingomis rudens dienomis tokią avalynę žymiai sunkiau prižiūrėti, ji greičiau susidėvi ir sunkiau derinama prie įvaizdžio.

2. Dekoras. Visada rekomenduoju rinktis bazinius variantus ir vengti papildomų papuošimų, blizgučių, akmenukų, metalinių kniedžių, grandinių ar kokios nors perforacijos. Nusipirkus klasikinį ir neutralų modelį visada lengviau jį priderinsite ir galėsite avėti net darbo aplinkoje.

3. Padas. Šį sezoną madoje yra masyvus dantytas padas, todėl neabejotinai rinkitės pastarąjį variantą. Avėdamos batus grubia platforma atrodysite originaliai ir drąsiai judėsite slidžiais žiemos keliais.

4. Spalva. Čia eksperimentuoti neverta. Rinkitės klasiką ir tik klasiką. Geltoni, šviesiai žali, ryškiai mėlyni šio stiliaus batai atrodo juokingai. Kareiviškam stiliui būdingos tik tamsios spalvos, o geriausia, – juoda.

Jei esate kareiviškų batų gerbėja ir ieškote naujų būdų, kaip juos avėti, arba vis dar esate naujokė ir nežinote, nuo ko pradėti, štai keletas stiliaus patarimų ir gudrybių, kaip derinti šią avalynę kasdieniniame jūsų stiliuje.

View this post on Instagram


A post shared by stiliausklase (@stiliausklase) on Sep 30, 2019 at 11:10pm PDT


Prie suknelių. Pradėkime nuo madingiausio derinio iš visų – tai kareiviški batai ir suknelė. Gražiausiai tokia avalynė dera prie romantiško stiliaus suknelių – nėriniuotos, gėlėtos, permatomos suknelės sukuria kontrastą, kuris akimirksniu įvaizdį padaro madingą ir nepamirštamą.

Prie mini sijono. Kareiviški batai puikiai dera prie odinio mini sijono. Trumpas sijonas formuoja seksualų įvaizdį, tačiau suderinus jį su vyriškais grubiais kerzais – akimirksniu atsiranda balansas.

Prie klasikinių drabužių. Ar galima avėti tokius batus į darbą? Tikrai taip! Ši avalynė puikiai dera prie kostiumo, pieštuko formos sijono, ar struktūriško, griežtas linijas turinčio, klasikinio palto ar švarko.

Prie džinsų. Norėdamos sukurti kasdienį įvaizdį – rinkitės džinsus. Tai patogu ir praktiška. Kareiviški batai yra puikus būdas išlaikyti stilingą, bet tuo pačiu patogų įvaizdį. Tad drąsiai rekomenduoju rinktis šią avalynę keliaujant.

Prie šortų. Kitas geras būdas atrodyti šauniai – derinti kerzus prie šortų. Sukiškite marškinius į šortus arba tiesiog suriškite juos priekyje į mazgą – taip siluetas atrodys subalansuotas ir nereikės bijoti kritiškų praeivių žvilgsnių.


Prie midi ilgio sijonų. Tokia avalynė geriausiai dera prie moteriškų ir seksualių elementų. Tad atlasinis, odinis ar kitas midi ilgio sijonas – yra puiki alternatyva.

Prie permatomo sijono. Grubūs ir masyvūs batai gerai dera prie kokteilinių suknelių bei pūstų tiulinių sijonų. Taip išgaunamas tarsi „karo“ ir „taikos“ junginys viename įvaizdyje. Drąsiai rekomenduoju „įšokti“ į šio modelio avalynę nuotaikoms ar jubiliatėms, kaip tik baigiasi oficiali šventės dalis.

Prie kelnių. Rinkitės aptempto ar tiesaus silueto kelnes. Platėjantys ir laisvi modeliai visiškai netinka, nes jie suteikia papildomos apimties ir apsunkina apatinę kūno dalį. „Boyfriend“ stiliaus džinsai taip pat – ne pats geriausias variantas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)