Pagrindiniai moterų kolekcijos pristatymai vyksta du kartus per metus – vasario ir rugsėjo mėnesiais. Tarp sezoninių kolekcijų visada yra šešių mėnesių tarpas – rudens-žiemos kolekcijos demonstruojamos artėjant pavasariui, o kito pavasario ir vasaros kolekcijos demonstruojamos rudenį.

Kviestinių svečių sąraše, įprastai yra stebėtojai, kritikai, gatvės stiliaus fotografai, žurnalų redaktoriai, stilistai, tinklaraštininkai, lojalūs klientai ir, žinoma, žurnalistai. Pažiūrėkime, ką renkasi ir kaip puošiasi stilingiausios Milano merginos į garsiausius mados pristatymus.

Total look oda

Milano mados savaitė

Odinės viršutinės ir apatinės dalies junginys viename įvaizdyje – skirtas tik pačioms drąsiausioms. Merginos atrodo tarsi nužengusios nuo podiumo, nes ši tendencija yra viena aktualiausių šių metų rudens-žiemos sezone. Šaltiems orams atėjus į Lietuvą, odiniai drabužiai tampa gana universalūs ir praktiški, jie puikiai gelbsti nuo žvarbaus vėjo ir lietingo oro. Išbandykite!

Kelnės su įsiuvais

Milano mados savaitė

Naujos ir jau spėjusios tapti populiariausiomis - kelnės su papildomais suraukimais klubų zonoje. Tai tarsi gaivaus vėjo dvelksmas iš mados pasaulio, kuris yra ne tiks stiliaus elementas, bet ir puikus modelis, galintis sėkmingai subalansuoti neproporcingą šių dviejų merginų figūrą – „apverstą trikampį“.

Surišta kelnių apačia

Milano mados savaitė

Naujausios tendencijos, tai ne tik nauji drabužių modeliai, jų spalvos bei faktūros, bet ir naujos drabužių pateikimo galimybės. Stilingas surišimas kelnių apačioje suteikia įvaizdžiui išskirtinumo ir dinamikos. Tai toks mikro trendas, kurį daugelis merginų išbando tik kartą, o jau kitą sezoną jis gali būti visų pamirštas. Sutikite, šiandien žiūrėti į tai įdomu ir neįprasta.

Dantytas padas

Milano mados savaitė

Gotiškas ir pankiškas stilius šiandien yra populiarumo viršūnėje. Dantytas ir grubus padas yra šio stiliaus elementas ir jį drąsiai renkasi smulkutės merginos, kurios dar labiau pabrėžia savo kojų gležnumą ir moteriškumą. Lietuviškos žiemos metu, tokia avalynė labai pravers, nes neleis paslysti apsnigtame žiemos kelyje.

Milano mados savaitė

Laukinių gyvūnų raštai išlieka populiarūs, tačiau norėdamos išsiskirti, rinkitės vis naują rašto pateikimą, kaip tai padarė Milano merginos. Tiek avalynė, tiek megztinis yra tigrinio rašto, bet leopardinio atspalvio – juk taip daug įdomiau? Taip pat atkreipsiu dėmesį, šie raštai vaidina pagrindinį vaidmenį įvaizdyje, kiti drabužių elementai yra baziniai ir neutralūs. Mokykimės iš geriausių!

Šviesūs atspalviai

Milano mados savaitė

Merginos atrodo gaiviai ir tuo pačiu prabangiai. Šaltąjį sezoną Lietuvoje neįprasta rinktis šviesių atspalvių, tačiau, būtent, toks pasirinkimas išskirs jus iš minios apsiniaukusią rudens dieną ir suteiks įvaizdžiui elegantiškumo. Svarbiausia, investuokite į kokybiškas ir standžias medžiagas, nes ant šviesaus audinio puikiai matosi prastą kokybę.

Klasikiniai džinsai

Milano mados savaitė

Atrodo, klasikiniai džinsai yra ne tik puikus pasirinkimas laisvalaikiui, bet ir lengvas bei stilingas sprendimas keliaujant į mados renginį. Minimalizmas madoje! Svarbu nepamiršti pasitikėjimo savimi, tvirtos eisenos ir, žinoma, šypsenos!

Smulkus laukinis raštas

Milano mados savaitė

Išties įdomu tai, kad būtent gyvūnų kailių raštai yra viena iš dažniausiai pasikartojančių tendencijų ir, galima sakyti, tiesiog niekada neišeina iš mados. Keičiasi tik tokio tipo raštų gausa, kartais tik tam tikri akcentai, pastebimi aksesuaruose, o kartais – ilga midi ilgio suknelė, kaip nuotraukose.

Ryškūs kostiumai

Milano mados savaitė

Jau ne vieną sezoną spalvoti ryškūs kostiumai yra lyderiais drabužių spintose. Būtent tai renkasi garsios fashionistės ir mados mylėtojos, kurios nori būti pastebėtos. Ryškus švarko ir kelnių derinys visada gelbės ne tik per svarbius renginius, bet ir kasdieninėse situacijose. Tad jeigu dar neturite – investuokite!

Milano mados savaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)