Pastaruoju metu džinsiniai sijonai vėl populiarūs, vėl madingi, beje, ir ne vien mini modeliai. Garsenybėms patinka maksi ir midi džinsiniai sijonai, ir lengvi ansambliai su jais, kas rodo – norint patraukliai, seksualiai atrodyti, nebūtina demonstruoti daug nuogo kūno, rašoma Instyle.com.

Koncentruokitės ne į sijono ilgį, o į proporcijas. Jeigu jūsų džinsinis sijonas ilgesnis, pabrėžkite liemenį diržu, į sijoną sukišta palaidine ar trumpu megztiniu. Jeigu džinsinis sijonas trumpesnis, vilkėkite laisvesnio stiliaus palaidinę ar marškinėlius. Kad ir koks džinsinis sijonas patrauktų jūsų dėmesį, viena iš 13-os derinių idėjų turėtų sudominti.

Prie palaidinės su raukiniais

Meskite iš galvos mintį, kad ilgas džinsinis sijonas – iš mados išėjęs drabužis. Prie ilgo džinsinio sijono apsivilkite trumpą raukiniuotą palaidinę ir pamatysite – atrodysite elegantiškai ir išraiškingai, net jei avėsite sportinius batelius.

Prie džinsinio korseto

Džinsinė apranga neišeina iš mados – kartojom ir dar kartą tai pakartosime. Šį sezoną siūloma štai tokia minėtos tendencijos interpretacija – midi džinsinis sijonas ir džinsinis korsetas, o įspūdį sustiprinsite ant viršaus apsivilkusios džinsinį švarką.

Prie ryškios spalvos megztinio

Prie tamsiai mėlyno džinsinio sijono iki kelių apsivilkite ryškios spalvos megztinį ir apsiaukite aukštakulnius batelius. Gražiai atrodys geltonos spalvos megztukas, kita vertus, galite pasirinkti bet kokios patinkančios ryškios spalvos megztinį.

Prie nertos palaidinės be rankovių

Nertos palaidinės – gaivus pavasario ir vasaros drabužis. Priderinkite prie tokios palaidinės asimetrinį džinsinį sijoną, ryškios spalvos rankinę ir sukursite žaismingą, lengvą estetiką.

Prie didesnio dydžio švarko

Šiais metais garsenybės pametusios galvą dėl didesnio dydžio švarkų. Niekada neprašausite pro šalį, prie tokio švarko segėdamos džinsinį sijoną, be to, yra dar vienas privalumas – praktiškai jokio skirtumo, kokią palaidinę apsivilksite po švarku (nemenka paguoda, kai skubate).

Prie įprastų drabužių ir aksesuarų

Šiam ansambliui jums tereikės susieti turimus bazinius dalykus: baltas medvilnines kojinaites greičiausiai turite – jos išpopuliarėjo kartu su loaferiais, diržas paryškins džinsinio sijono juosmenį, balta palaidinė su asimetriniu kaklu tarytum atnaujins šį drabužį. Belieka apsivilkti lietpaltį ir eiti pro duris.

Priderinkite plaukų raištį

Norint atrodyti laisvai, bet tuo pačiu tvarkingai, pasirinkite džinsinį sijoną su raštu ir tokio paties ar panašaus audinio plaukų raištį. Tikrai nėra būtina, kad plaukų raištis būdų idealiai tokio paties audinio, pakaks panašaus atspalvio.

Prie perregimos palaidinės ir trumpos striukės

Šis ansamblis – ne pradinės mokyklos mokytojai. Maksi džinsinis sijonas atrodys visiškai naujai, jeigu prie jo apsivilksite perregimą palaidinę ir trumpą odinę ar kitokio audinio striukę. Įvaizdį užbaigsite ilgaauliais iki kelių ir prie jų derančios spalvos rankine.

Atsigręžkite į aštuntą dešimtmetį

Aštunto dešimtmečio estetika ir žavesys grįžta. Tai – puikus sprendimas, jei turite midi ar maksi ilgio džinsinį sijoną. Gėlėta trumpa palaidinė, susagstomas megztinis, bateliai kvadratiniu kulnu ir su dirželiu – vintažinis, žavus ansamblis.

Klasika yra klasika

Pati tikriausia klasika – džinsinis mini sijonas, balti marškinėliai ar marškiniai ir balti sportiniai bateliai. Jei norisi ryškesnio įvaizdžio, apsivilkite džinsinį švarkelį ir priderinkite baltą rankinę ar kuprinę.

Prie kaubojiškų batų

Galbūt daugeliui jau pabodusį džinsinį mini sijoną pateiksite naujai, eksperimentuodamos su avalyne. Tarkime, siuvinėti kaubojiški aukštakulniai batai suteiks asmeniškumo jūsų baziniam ansambliui – galėsite apsivilkti bet kokią palaidinę ar švarkelį, ir vis tiek atrodysite madingai.

Prie marškinėlių su piešiniu

Stilingas, tuo pačiu pernelyg neįpareigojantis ansamblis – prie mėgstamo džinsinio sijono apsiauti grubokus sportinius batelius ir apsivilkti marškinėlius su piešiniu.

Džinsinis sijonas gali būti ryškios spalvos

Kad nepersistengtumėte derindamos, kurdamos ansamblius, galite paprasčiausiai įsigyti kokios nors netikėtos spalvos džinsinį sijoną. Šią vasarą madingos neoninės spalvos, todėl su ryškiai žaliu ar rožiniu sijonu būsite tikrai madinga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją