Dažniausiai rodosi, kad žiema pernelyg užsitęsia, tad noras kuo anksčiau bent jau į drabužinę įleisti pavasarinių spindulių yra daugiau negu suprantamas. Pavasario ženklais puikiausiai gali būti kelios ryškios spalvos, tačiau atminkite, kad šiemet leista viskas – sijonai, suknios, lakoniški kostiumai, žaismingi džinsiniai komplektai ir begalė kitų dalykų. Bene labiausiai tenka džiaugtis patogiomis suknelėmis (ypač trikotažinėmis), o aukščiausiose geidžiamiausių pirkinių vietose turėtų atsidurti tai, kas yra maksi ilgio.

Jeigu pristigote pavasariui tinkamo stiliaus idėjų, pasinaudokite toliau pateiktomis užuominomis iš portalo whowhatwear.co.uk. Kadangi daugelis pasiūlytų variantų – ne daugiau kaip iš trijų, o kartais net iš vieno drabužio kuriamo įvaizdžio pavyzdžiai, demonstruojamo stiliaus rūbus galima įvairiai komplektuoti ir kurti iš jų naujus derinius.

Dryžuoti marškiniai + džinsai

Geriausia pradėti nuo bazinių drabužių, kuriuos galima dėvėti ištisus metus. Pavasarį daugelis amplua variantų suksis aplinkui džinsus, todėl čia siūlomą džinsų ir dryžuotų marškinių ansamblį galima vadinti ne tik be galo paprastu, bet ir tikrai madingu. Jei trokštate jaustis kuo laisviau, aukitės kedus, jeigu vakarieniausite kavinėje, rinkitės kurpių stiliaus apavą.

Pūsta striukė + plisuotas sijonas

Pūstos striukės (vadinamieji bomberiai) aktyviai stengiasi atgauti prarastas pozicijas. Turint omenyje pavasarinį orą, joms turi pasisekti. Plisuotas neutralios spalvos maksi ilgio sijonas sustiprina kuriamo įvaizdžio įspūdį.

Balti marškinėliai + maksi sijonas

Lakoniškais baltais marškinėliais prasideda visa galybė pavasarinių ansamblių. Kodėl gi tad neišbandžius derinio su maksi sijonu iš denimo? Tik nepamirškite trumpo švarkelio – klimatas reikalauja.

Baikerio švarkas + klasikinio modelio kelnės

Grubiam baikerio švarkui turėtų atsirasti vietos tarp stilingų rūbų, nes jo efektas kartais stačiai stulbina. Toks švarkas puikiai sutramdo perdėtą romantiką, kurią gali be saiko skleisti plazdanti suknelė. O štai vadinamąsias kostiumines kelnes baikerio švarkas gali paversti stilingiausiu drabužiu.

Tiesiog užsitraukiama suknelė

Gal jūs už tai, kad viskas būtų paprasta ir lengva? Jei taip, tiesiog užsitraukiama suknelė yra tai, apie ką svajojate. Nieko nereikia raišiotis arba sagstytis. Tiktai užsitempi per galvą ir pirmyn. Aišku, dažniausiai tokios suknelės siuvamos iš trikotažo. Prie jų galima derinti ir loaferus, ir aukštakulnius – viską lemia proga.

Lietpaltis + spalvotas nertinis + džinsai

Pavasarį be lietpalčio tiesiog neapsieisite, kadangi jis, nors lengvas, tačiau užtikrina komfortą darganotu oru. Lietpaltis puikiai papildo spalvoto nertinio ir blukintų džinsų ansamblį.

Lengva suknelė + džinsinis švarkelis

Kai saulė ima ne tik šviesti, bet ir šildyti, pats metas pasipuošti lengvesne suknia. Visgi pavasaris – tai dar ne vasara, todėl reikėtų kažko ant viršaus. Rinkitės džinsinį švarkelį: su juo ne tiktai jausitės, bet ir atrodysite puikiai.

Ryškus paltas + tamprės + ilgaauliai

Aišku, norėtųsi, kad visos dienos būtų šiltos. Deja, sulauksime ir vėsesnių, taigi, prireiks ir palto. Kad jis derėtų prie pavasarinės nuotaikos, rinkitės ryškiaspalvį variantą.

Džinsai + džinsinis švarkelis

Šio derinio paprastumas, ko gero, ir yra didžiausias pranašumas. Atminkite: denimas nepavaldus laikui, todėl su džinsiniais drabužiais jūs visada madinga.

Dryžuotas megztinis + džinsai + loaferai

Deriniai su dryžuotu megztiniu yra labiausiai rekomenduojami prancūziškojo stiliaus sekėjų. „Breton stripes“ – Bretanės dryžių – megztinius ir palaidines į mados pasaulį atvedė dar Coco Chanel. Pasinaudokite nemirtinga klasika.

Trikotažinis komplektas

Iš trikotažo pasiūti komplektai – visada saugus variantas. Jei tokį įsigysite, neteks sukti galvos, kaip susikurti vientisą ansamblį – įvaizdis automatiškai atrodys išbaigtas.

Dygsniuota striukė + tamprės

Lengva dygsniuota striukė – ypač komfortiškas pasirinkimas pereinamuoju sezonu. Ji puikiai dera prie kojas aptraukiančių tamprių, o įvaizdį galima užbaigti tiek aukštakulniais, tiek patogiais sportbačiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją