To paties laisvumo drabužiai

Šios taisyklės nepaiso kur kas daugiau žmonių, nei galima numanyti. Iš esmės, kai norite suderinti viršutinę ir apatinę aprangos dalis, turėtumėte vadovautis šiuo principu: jei apatinė dalis yra plati, jūsų palaidinė turėtų būti siauresnė, ir atvirkščiai. Jei nesilaikysite šios taisyklės, atrodysite aptingę arba netvarkingi. Jei atsižvelgsite į šią taisyklę, pasirodysite kaip stilingas ir dėmesingas asmuo.

Atsargiai dėvėkite viską, kas yra „mini“

Norint pabrėžti savo figūrą ar seksualiai atrodyti per vakarėlį mieste, gali kilti pagunda apsivilkti mažesnius drabužius. Tačiau su amžiumi vis aktualesnis tampa klausimas, kada trumpi drabužiai jau yra per trumpi? Prieš užsidedant kažką „mini“, reikia atsakingai pagalvoti.

Moteriškas patrauklumas skirtingiems žmonėms reiškia skirtingus dalykus, tačiau kalbant apie tai, kiek vyresnė norite atrodyti, saugiau yra rinktis šiek tiek konservatyvesnį variantą, o ne atvirkščiai.

Ne individualiai siūtas drabužis

Dailus kostiumas yra būtina kiekvienos drabužių spintos dalis. Tai gali būti elegantiškas pasirinkimas darbo pokalbiams, verslo susitikimams ar net svarbiems šeimos įvykiams – tačiau tik tuo atveju, jei jis yra tinkamos spalvos ir jūsų figūrai tinkančio silueto. Vilkėdamos jums netinkamą kostiumą galite atrodyti apdribusi ir nuslėpti dalį savo figūros – dėl viso šito galite atrodyti vyresnė, nei nurodyta jūsų asmens dokumentuose.

Ryškus nagų lakas

Grožio salone, kai darotės manikiūrą, jus gali vilioti įdomios spalvos. Tačiau jei esate vyresnio amžiaus moteris, reikėtų laikytis atokiau nuo itin ryškių spalvų ar dekoro su blizgučiais.

Ryškus nagų lakas atkreips dėmesį į jūsų rankas – vieną iš vietų, kurios išduoda jūsų amžių labiau nei kitos kūno dalys. Pasirinkusi ryškią spalvą, jūs tarsi kviesite: pažvelkite į mano rankas. O dabar paklauskite, kiek man metų?

Nenatūrali eisena

Taigi, leiskite mums užbėgti už akių ir pasakyti, kad jei avite tokio stiliaus batelius, nes negalite vaikščioti su jokia kita avalyne, turinčia aukštesnę pakulnę, tuomet, be jokių abejonių, juos avėkite. Tik pasirinkite prie tokių batelių stilingesnius drabužius.

Vis dėlto „katytės“ batelių laikai jau seniai yra praėję. Tačiau jei jums sunku vaikščioti su aukštakulniais, kaip minėjome pirmiau, visuomet galite rinktis šiek tiek kitokios formos neaukštą pakulnę, o ne „katytės“ batelius – tai padės persikelti į madingesnių tendencijų sferą.

Mėlyni akių vokų atspalviai

Ne visi mėlyni akių šešėlių atspalviai yra siaubingi, tačiau kai kurie iš jų gali pasendinti jūsų veidą. Blogiausias variantas yra žydri atspalviai. Pasirinktas akių šešėlių atspalvis gali turėti kur kas daugiau įtakos jūsų bendrai išvaizdai, nei įsivaizduojate. Tiesą sakant, daugelis makiažo specialistų teigia, kad jei norite spalvotų akių šešėlių, rinkitės tamsesnes, mažiau pigmentuotas spalvas. Tai neleis jums atrodyti vyresnei.

Kažkas ne taip

Gali būti, kad apsirengėte drabužį, su kuriuo atrodote ir jaučiatės jaunatviškai. Tačiau, jei pasirinksite netinkamą makiažą, visas jūsų sunkus darbas nueis perniek. Viena iš didžiausių klaidų – pasirinkti netinkamą makiažo pagrindo spalvą.

Dėl netinkamo veido atspalvio galite atrodyti keistai įdegusi arba taip, tarsi ką tik būtumėte išvydusi vaiduoklį. Taigi, pasirinkti tinkamą atspalvį yra labai svarbu. Geriausias būdas tai padaryti – naudotis viršutine plaštakos dalimi ir pažiūrėti, ar makiažo pagrindas yra pakankamai artimas jos spalvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)