Maksi sijonai ir suknelės

Dėmesio – nepamanykite, kad mini sijonai praranda aktualumą, tiesiog maksi sijonai šią žiemą – ypač populiarūs. Galbūt prie šios tendencijos išpopuliarėjimo prisidėjo garsenybės Bella Hadid ir Kendall Jenner, šiaip ar taip, rudens ir žiemos kolekcijų pristatymuose ant podiumo buvo galima išvysti daug maksi sijonų. Medžiagos – pačios įvairiausios: džinsas, satinas ir kt., svarbiausia, kad jūsų sijonas siektų kauliukus, rašoma tinklalapyje byrdie.com.

Baikerių stiliaus drabužiai ir akcentai

Odinės kelnės

Vasarą, rudenį klestėjo ryškios spalvos, moteriška, baleto stiliaus estetika, o žiemą populiarumo įgyja aštresnis, baikerių stiliaus aprangos kodas. Jūsų siekiamybė šią žiemą turėtų būti dirbtinės odos kelnės, sportinės striukės ir grubūs batai.

Plačios, ilgos kelnės

Plačios kelnės

Plačios ilgos kelnės ar džinsai turi siekti kulkšnis. Regis, tokios stiliaus kelnės šią žiemą yra ir bus labai mėgstamos. Kylie Jenner, Kate Middleton jau ne kartą pasirodė viešumoje su tokio stiliaus kelnėmis, tad galima drąsiai teigti – šią tendenciją pamėgo ir garsios moterys, ir karališkos šeimos atstovės. Žinoma, ilgos kelnės žiemą mieste, ypač jei sninga, neilgai bus švarios – nusiteikite, kad teks dažniau jas skalbti ar nešti į valyklą.

Perregimi drabužiai

Tikėtina, kad šios mados tendencijos žiemą nesitikėjote. Rudenį daugybė garsių moterų puošėsi perregimomis suknelėmis, palaidinėmis. Atvėsus orams perregimi drabužiai neprarado populiarumo – moterys toliau noriai jais puošiasi. Perregimos suknelės – ne naujiena mados pasaulyje, kas tik jomis nesipuošė – pradedant Jane Birkin, baigiant Kate Moss... Pastaruoju metu Emily Ratajkowski ir Olivia Wilde matytos viešumoje su perregimomis maksi suknelėmis ilgomis rankovėmis; puikus būdas suderinti dvi šios žiemos mados tendencijas.

Ryškiaspalviai dirbtinio kailio paltai ir striukės

Asociatyvioji nuotr.

Nieko stebėtino, kad žiemą ir vėl madingi dirbtinio kailio viršutiniai drabužiai. Dizaineriai demonstruoja kūrybingumą – suderina funkcionalumą ir madingą stilių, siūlo ryškiaspalvių, ilgo plauko dirbtinio kailio viršutinių drabužių. Žiema šiaip ar taip neįsivaizduojama be palto.

Gotinio stiliaus elementai

Šią žiemą drąsiai galite realizuoti savo vidinę Trečiadienę Adams. Gotikos stilius – dar viena ryški tendencija, jau klestinti šią žiemą. Ji ypač turėtų patikti toms, kurių žieminiame garderobe dominuoja juodi drabužiai. Beje, juodą spalvą sušvelninsite, jei drabužis bus artimas baleto kostiumų ar senovinių ilgų, moteriškų suknelių stilistikai.

Dešimto dešimtmečio minimalizmas

2022 m. dominavo maksimalizmas, o šių metų pradžioje matome, kad grįžta į madą ir paprastesni dešimto dešimtmečio siluetai. Prisiminkime jauną Gwyenth Paltrow ar Carolyn Bessette-Kennedy. Jei ši tendencija – jums prie širdies, tokiu atveju rekomenduojamos ir prislopintos spalvos – ruda, pilka, kreminė, taip pat – juoda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją