Pasistenkite pakeisti drabužių akcentą nuo liemens linijos į kitą, jūsų manymu, svarbią kūno dalį. Pavyzdžiui, krūtinė – į ją dėmesį atkreips V formos iškirptė ir kaklo aksesuarai. Arba ant kaklo ir pečių – rinkitės suknelę su iškirpte ar be petnešėlių, kuri atidengia viršutinę kūno dalį.

Dėvėkite liemenes, švarkus, megztinius ant palaidinės ar marškinių, bet tik atsegtus. Jų tiesios linijos vizualiai sulygins pilvo apvalumus. Užtrauktukas ant suknelės ar marškinių su tiesia sagų eile tik pagerins įvaizdį.

Galite derinti sukneles ir sijonus, palaidines ir švarkelius, džemperius ir vasarines sukneles. Raštai su juostelėmis vizualiai pailgins išvaizdą.

Vertikalios linijos

Puikiai tinka dryžuotam raštui, kuris vizualiai pailgina vaizdą. Tačiau vertikalios linijos drabužiuose – tai ne tik dryžiai. Tinkamas kirpimas, tinkamai parinktos tekstūros, spalvinė gama ir tinkamas apipjaustymas padės pasiekti norimą vaizdo efektą. Vienspalviai drabužiai visada vizualiai pailgina figūrą, o batai taip pat turi būti tinkamos spalvos. Sukurkite vertikalų įvaizdį su atsegtu megztiniu ar švarkeliu.

Suknelės ir palaidinės išpūstu liemeniu natūraliai nukreipia dėmesį nuo jūsų tikrojo liemens. Šis variantas puikiai tinka vasarai, nes imperijos stiliaus suknelių yra tikrai daug. Jie pasiūti iš lengvų plazdančių audinių, toks kirpimas padeda paslėpti pilvą ir vis tiek jaustis patogiai.

Puikus pasirinkimas bus kelnės aukštu liemeniu – jos puikiai maskuoja pilvą. Su tokiais drabužiais bet kokio sudėjimo mergina atrodys tikrai stilingai. Be to, aukštai prigludusios kelnės ištempia siluetą.

Raukiniai ir klostės

Žemutinė linija idealiai tinka pilvukui ir klubams pridengti, ypač apkūnioms moterims. Raukiniai taip pat užmaskuos viską, kas nereikalinga, tačiau su jais reikia elgtis atsargiai.
Jei turite pilnus klubus ir rankas, raukiniai vizualiai padidins jūsų svorį. O švarko petukai puikiai paslepia pilvą ir klubus.

Užtrauktukai ir iškirptės

Suknelės ir palaidinės su užtrauktuku nuostabiai tinka bet kokiai figūrai ir puikiai pabrėžia privalumus. Dėl petnešėlių atsiradusi asimetrija leidžia paslėpti pilvuką, o V formos iškirptė gražiai atveria iškirptę. Prigludęs siluetas savo ruožtu pabrėš lygias figūros linijas, o tinkamas apačios ilgis – kojų grožį.

Marškinių ir A formos suknelės

Marškinių tipo suknelės taip pat puikiai tinka pilvo srities korekcijai. Dėl vertikalaus susiuvimo su sagomis centre figūra atrodo pailginta ir ne tokia stambi. Labai paprasta A silueto suknelė tiks lieknas kojas turinčioms moterims. Jis puikiai tinka pabrėžti jūsų silueto eleganciją ir paslėpti tai, ką norite paslėpti.