Tačiau to paties negalime pasakyti apie Šv. Kalėdas. Kalėdos – tai metas, kai galime pasitelkti žaismingumą, galime išreikšti save ryškiomis spalvomis. Ko nerekomenduotume, tai Kalėdoms rinktis juodos spalvos, tamsių tonų. Juk šios spalvos kasdienybėje ir taip apstu. Tad šiai šventei puikus pasirinkimas klasikinų Kalėdų spalvų: raudonos, baltos. Prie šių spalvų puikiai derės ir pagyvins įvaizdį aukso ar sidabro elementai, rašoma „Step by Step“ pranešime spaudai.

Kalbant apie Naujuosius 2023 metus, ateinančių metų simbolis pagal kinų horoskopą – juodasis vandens triušis. Norint pritraukti sėkmę ateinančiais metais, sėkmingos spalvos, anot triušio: juoda, mėlyna, aukso, sidabro, rožinė – norintiems sėkmės meilės srityje. Tad puikus pasirinkimas pasitikti 2023 Naujuosius metus dėvint suknelę iš išvardintų spalvų. Itin puiku, jei ji būtų iš žėručio audinio. Juk Naujieji metai – tai laikas, kai pridera žėrėti, spindėti kaip niekada.

Prie suknelės rekomenduotume derinti aukso ar sidabro spalvos delninę – tai suteiks puošnumo bet kokiam deriniui. Žinoma, derėtų nepamiršti papuošalų: įmantresnių ilgų auskarų prie aprangos atviresniu viršumi, prie uždaresnio viršaus derinkite kiek kuklesnius, labiau glundančius prie ausies auskarus.

Nuotraukų galerijoje pristatoma nauja šventinė „Step by Step“ įkūrėjų Jūratės ir Justinos Ievos Steponavičiūčių kolekcija.

Kasdieniame lekime įprasta avėti patogią avalyne, o ir šiaip šiandieninėje madoje vyraujantis sportinis stilius truputėlį išstumia eleganciją iš moters garderobo, vienas esminių akcentų, kuris turėtų vyrauti moters įvaizdyje – aukštakulniai! Juk nenuneigs nė viena, kad jie ne tik prideda elegancijos, grakštumo, tačiau ir padeda pajusti vidinį moteriškumą, kurį neretai prigesina kasdienė rutina. Juk sutiksite, kaip jaučiamės viduje, tą ir spindiluliuojame į išorę. Taigi, jei jaučiamės gerai viduje, tuomet ir aplinkiniai į mus žiūrėdami mato tą elegantišką, gražią, savimi pasitikinčią ir moterišką asmenybę.

Ne vienas esame girdėjęs pasaką apie Pelenę ir kaip jos gyvenimą pakeitė viena puošni suknelė bei pora aukštakulnių. Tad kodėl gi ir jums nepakartojus Pelenės istorijos Naujųjų metų įšvakarėse? Juk niekada nežinome, kokį norų išsipildymą atneš šie Naujieji metai!

Fotosesijos komanda:

Makiažas -Erika Makeup day;
Plaukai - Ksenija Zbrujeva;
Fotografė - Vera Gorbačiova;
Papuošalai - Kristinos Abraitienės.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją