Stilistė Julija Bakštonienė savo instagrame (@julija_bak) parodė net septynis skirtingus juodos spalvos derinius.

Suknelė-naktinukai ir juodas švarkas. Šis derinys išilgina figūrą, suteikia vertikalumo siluetui ir atrodo labai elegantiškai.

Juodos odinės kelnės, glaustinukė su prakarpa ir juodas švarkas. Šiame derinyje svarbiausia skirtingų audinių derinimas. Odinės kelnės sukuria visai kitokį įspūdį nei klasikinis švarkas ir būtent šis kontrastas paverčia stilių išskirtiniu.

Juodas odinis sijonas, megztas golfas ir juodi ilgaauliai. Šiame derinyje, kaip ir prieš tai buvusiame, svarbiausia – skirtingi audiniai. Sunkų megztą audinį „atsveria“ seksuali juoda oda. Be to, žaidžiama ir ilgiais: kadangi sijonas gana trumpas ir atidengia kojas, viršus jau uždaras – aukštu kaklu.

Juodi džinsai, permatoma kaproninė palaidinė ir odinė baikerio striukė. Džinsas visada labai dera su oda, o odinės baikerio striukės grubumą sušvelnina romantinis, net kiek seksualus kaprono įspūdis.

Suknelė-naktinukai ir odinė baikerio striukė. Prie tos pačios elegantiškos pirmame derinyje naudotos suknelės priderinus grubesnę ir trumpesnę baikerio striukę, viskas iškart atrodo kitaip. Sukuriamas maištingas, šiemet labai madingas pankiškas įvaizdis.

Juodas odinis sijonas, glaustinukė su prakarpa ir juodas odinis švarkas. Jau antrame derinyje naudojama glaustinukė su prakarpa yra vienas šių metų topų – vasarą buvo populiarios asimetrinės palaidinės, atidengiančios vieną petį ar dalį nugaros, o rudenį ir žiemą galime rinktis apnuoginti raktikaulį ar krūtinės viršų.

Juodos klasikinės kelnės, permatoma kaproninė palaidinė ir juodas odinis švarkas. Šiame derinyje yra visos taisyklės viename. Pirmiausia, skiriasi visi trys audiniai: sunkesnė oda, klasikinis švarkas ir plonytis kapronas. Antra, dalis kūno uždengiama, pasirenkant ilgas kelnes, švarką, dalis – parodoma, nes palaidinė kone permatoma. Kuo daugiau kontrastų, tuo stilingiau atrodo derinys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją