Kai kurios iš pagrindinių šiuo metu rudens tendencijų apima elementus, kurie griauna sezoninę klasiką. Seksualūs kostiumai, dideli moto švarkai ir struktūriniai maksi sijonai patenka į pažįstamą rudens mados teritoriją, tačiau atnaujinti siluetai atrodo aktualiau. Privalomi aksesuarai, pavyzdžiui, paštininko krepšys ar patogūs sportbačiai, taip pat yra pagrįsti praktiškumu, o tai – gaivi priešingybė šią vasarą buvusioms populiarioms mažoms rankinėms ir dangų siekiančioms platformoms. Juk patogumas ir jaukus sezonas eina koja kojon.

Jei jums reikia įkvėpimo, kaip dėvėti šiuos naujus pagrindinius aprangos elementus, yra įžymybių stiliaus metodų, kuriuos galite mėginti atkartoti. Taigi, apsvarstykite šiuos madingus drabužius kaip galimybę papildyti savo sezoninį garderobą. Žemiau pateikiamos 6 garsenybių patvirtintos rudens-žiemos mados tendencijos.

Erdvi motociklininko striukė

Šaltojo sezono trendai

Odinė striukė amžinai bus rudens puošmena, tačiau naujoji „bomber“ stiliaus striukė yra neabejotinai erdvesnė ir net kiek per didelė. Įsivaizduokite plačius pečius ir pūstus siluetus. Rihanna savo XXL dydžio juodą užsegamą užtrauktuku stilių priderino prie ilgos juodos suknelės, o Kendall Jenner ir Julia Fox savo didintus švarkus „kompensavo“ aptemptomis kelnėmis.

Paštininko krepšys

Šaltojo sezono trendai

Sudie, mini krepšiai: dabar viršūnėje didžiuliai per petį kryžmai nešiojami paštininko krepšiai. Geros naujienos? Jie pakankamai dideli, kad galėtumėte neštis visus būtiniausius daiktus. Jennifer Lopez savo „Gucci“ paštininko krepšį priderino prie šortų, o Julianne Moore jį dėvi su švarku ir džinsais. Tuo tarpu Bella Hadid pasirinko senovinę „Chanel“ rankinę.

Seksualus kostiumas

Šaltojo sezono trendai

Tinkamas kostiumas biure yra privalomas, tačiau šie seksualūs dviejų dalių drabužiai sujaudintų daugelį personalo vadovų. Kartu su liemenėlėmis viršutinėje dalyje dėvimas kostiumas tampa stebėtinai seksualiu. Zendaya savo monograminį Valentino sijono kostiumą sujungė su permatomu viršumi ir trikotažu. Tessa Thompson ir Alexandra Daddario juodą kostiumą derino su pilvą atidengiančiais viršumis – tik liemenėlėmis.

Struktūrinis maksi sijonas

Šaltojo sezono trendai

Delikatus maksi ilgio sijonas yra pagrindinis vasaros aksesuaras, tačiau rudenį ir žiemą žvaigždės taip pat renkasi ilgus, tik labiau struktūrizuotus siluetus. Gigi Hadid derino savo vintažinį Roberto Cavalli džinsinį maksi sijoną su odiniu švarku – panašus stilingas požiūris ir Elsa'os Hosk, pasirinkusios chaki stilių. Emily Ratajkowski vilkėjo savo Tod's odinį maksi sijoną su klasikiniais baltais marškiniais.

Stambūs, patogūs sportbačiai

Šaltojo sezono trendai

Kai galvojate apie žiemą, galite įsivaizduoti aulinius batus, bet sportbačiai yra populiarūs tarp žvaigždžių ir šaltuoju sezonu. Mary-Kate Olsen vilkėjo specialiai pritaikytą paltą su patogia sportine apranga ir „New Balance“ bėgimo bateliais. Hailey Bieber sportavo dėvėdama megztinį, dviratininkų šortus ir baltus žemus „Raf Simons“ sportbačius. Dua Lipa savo vaikiško stiliaus marškinėlius ir aptemptus džinsus suderino su stambiais juodais sportbačiais ir sukūrė puikų įvaizdį.

Prigludusi suknelė aukštu kaklu

Šaltojo sezono trendai

Mezginiai ir ruduo dera kaip moliūgų prieskoniai ir latte, tačiau naujasis mezginio variantas yra dėvimas kaip suknelė. Jodie Turner-Smith įrodė, kad su iškirpta Christopherio Kane'o megzta suknele gali būti verta raudonojo kilimo, kaip ir Kaia Gerber su savo formas išryškinančias priglundančia „Alaïa“ suknele. Janelle Monae taip pat priderino raudoną suknelę su aukšta apykakle bei didelį švarką, tuo suteikdama jai formalų įspūdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją