Galite rinktis šiuolaikiškus daiktus arba pasimatuoti ką nors, įkvėpto septintojo ar aštuntojo dešimtmečio. Taip, galite žaisti su „plaukiančiomis“ suknelėmis iki kelių, batais virš kelių, arba išlaikyti daiktus nesenstančio prašmatnumo, derindami kašmyro megztinius su platėjančiais sijonais. Viskas, ko jums reikia, tai žaisti su savo seksualiomis proporcijomis, – patariama portale „Fashiongum“.

Nuogos kojos

Nuogos kojos žiemą? Taip, nesuklydote, žiemą. Visai nebūtina iš tikrųjų eiti nuogomis kojomis ir jas nušalti – įspūdis dėl pamėlynavusių galūnių tikrai nepagerės. Bet jei į vakarėlį vykstate automobiliu ir neteks daug laiko praleisti lauke, tikrai galite rinktis permatomas, nedaug denų turinčias pėdkelnes.

Apnuoginusi kojas visada atrodysite seksualiai, o pasirinkusi šventišką viršutinę dalį, dar ir puošniai.

Blizgučiai

Blizgančios Kalėdos – viena dažniausių šventinių darbo vakarėlių temų. Blizgučiais nusagstyta suknelė, blizganti palaidinė ar blizgūs aukštakulniai ilgaauliai – visos šios detalės papuoš jūsų įvaizdį ir pridės seksualumo.

Visa juoda

Portale „Stylesweekly“ pateikiama 12 skirtingų juodų įvaizdžių, tačiau jų galite susikurti dar daugiau! Juodi siaurėjantys džinsai, grubūs aulinukai ir juodas golfas. Juoda suknelė atvirais pečiais ir aukštakulniai. Juodos odinės kelnės ir blizgus švarkelis. Variantų – nesuskaičiuojama gausa, bet kad juoda spalva byloja apie seksualumą ir eleganciją, niekas nesiginčija.

Nuogumas ir kailis

Drąsiausioms siūlome derinti nuogą kūną su kailiu, vilna. Pavyzdžiui, vilkėti kašmyro vilnos megztinį, bet su nuleistais pečiais – kad matytųsi nuoga nugara ar petys. Arba berankovę palaidinę derinti su kailiniu šalikiu, užmetamu per pečius. Prabanga ir seksualumas – ko daugiau reikia?

Oda, oda, oda!

„Harpersbazaar“ rekomenduoja seksualiam šaltojo laikotarpio įvaizdžiui rinktis dirbtinės odos kelnes. Tokie deriniai kaip odinės kelnės ir glaustinukė, odinės kelnės ir juodas prigludęs golfas, odinės kelnės ir vieno peties palaidinė... Seksualu, drąsu, o patogu taip pat, kaip ir džinsai.

Megzta suknelė su skeltuku

Portale „Lulus“ aptariamos visos megztų suknelių rūšys: aptempta trikotažinė, ilga laisvo megzimo, midi šilta... Kokią megztą suknelę bepasirinktumėte, svarbu, kad ji turėtų skeltuką. Atveriant kojos motyvą, galima sukurti seksualų įvaizdį net ir su megztu aukštu kaklu. Be to, net ir megzta, suknelė yra suknelė. Ji atkartoja jūsų kūno linkius ir atrodo viliokiškai.

„Bodžiukas“

Portale „Society19“ primenama apie daugelio seniau pamėgtą rūbą – glaustinukę, dar vadinamą „bodžiuku“. Tai aptempta palaidinė, kuri yra užsagstoma ties tarpkoju. Panašu į balerinų triko. Su tokia glaustinuke galite sukurti fantastiškai gundančius įvaizdžius. Jei ant jos mūvėsite odines ar blizgias tampres, atrodys vienaip, mini sijoną – kitaip, retro sijoną – dar kitaip. Glaustinukės siluetas pats savaime kuria patrauklumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją