1. Nebijokite ryškių spalvų

Kas sakė, kad žiemą reikia vilkėti tik blankių atspalvių, pilkšvus ar rusvus drabužius? Šį sezoną dizaineriai primygtinai siūlo paįvairinti savo garderobą labai ryškios spalvos megztiniu.
Jūsų valia, kokią spalvą pasirinksite; galite pasisemti įkvėpimo iš garsių mados namų ir įsitaisyti ryškiai avietinį, neoninį geltoną ar oranžinį megztinį. Trumpai tariant, kuo ryškesnis, tuo geriau.

2. Disco stiliaus megztiniai

Blizgantys megztiniai toli gražu neužmiršti. Pagalvokite, kaip jauku, atvėsus orams, pasipuošti golfu su sidabro blizgesiu arba aukso atspalvio susagstomu megztuku.
Blizgų megztuką rinkitės pagal savo stilių ir pomėgius: ryškios, stipriai žėrinčios spalvos garantuoja – būsite pastebėta, išsiskirsite, o subtiliai žibantis juodas ar švelnaus smėlio atspalvio megztinis labiau tiks kasdienai.

Prie blizgančio megztinio galite mūvėti apgludusius džinsus ir avėti ilgus ar trumpesnius batus, kitas variantas – apsivilkti blizgantį megztinį ant šventinės suknelės.

3. Raštuoti megztukai (primenantys senelės megztinius)

Jei ryškus ar žibantis megztinis – ne tai, ko norisi šį rudenį, jums turėtų patikti raštuoti megztiniai, kurie juokais pavadinami senelės megztiniais. Tokie buvo pristatyti ne vieno dizainerio rudens ir žiemos kolekcijoje – švelnių atspalvių, geometrinių raštų. Esminis aspektas – raštuotas megztinis turi būti gerokai per didelio (angl. oversized) dydžio.

4. Megztiniai su skylutėmis

Dešimto dešimtmečio įkvėptas minimalizmas taip greitai nedings, jis pasireiškia ir megztų drabužių madoje. Įprastiems lengviems megztiniams seksualumo suteikia įvairios iškirptos skylutės. Teisybė, kai šalti orai, iškirpimai, skylutės – ne idealus sprendimas, nors tada galima pasivilkti po tokiu megztiniu palaidinę, marškinėlius – keli drabužių sluoksniai suteikia šilumos. Pavyzdys – devinto dešimtmečio įkvėptas megztinis, ant viršaus – ilgas susagstomas megztinis ir paltas – tikrai neturėtumėte sušalti.

5. Plačiu diržu sujuostas megztas drabužis

Čia – ne tiek megztinio modelis, o pasiūlymas, kaip šį sezoną galima vilkėti megztinius, megztas sukneles. Kad ir kaip jauku vilkėti apsmukusį megztą džemperį, bent kartais galite sujuosti juosmenį plačiu diržu, kuris paryškins jūsų figūrą.

Nesvarbu, ar juositės diržu ilgą megztinį, ar megztą suknelę, platus diržas dailiai pabrėš liemenį, padės sukurti trokštamą smėlio laikrodžio siluetą ir tokiu būdu sukursite naują įvaizdį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją