Rd.com primena, kad Kembridžo hercogienė, dar žinoma kaip Kate Middleton, kadaise buvo Sent Andrews universiteto koledžo studentė. Ji ir princas Williamas vis dar buvo „tiesiog draugai“, kai Kate nužengė universiteto madų šou podiumu, vilkėdama perregimą Charlotte Todd ansamblį. Buvo 2002-ieji, ir, kaip pasakojama, tai buvo momentas, kai jaunasis Willas suprato, kad jį traukia panelė Middleton.

Kate Middleton stilius

2004 m. kovą princas Williamas ir Kate Middleton paskelbė apie savo romantiškus santykius (slidinėdami Šveicarijoje). Pirmaisiais santykių mėnesiais Kate vis dar buvo „tipiškos koledžo merginos“ stiliaus atstovė. Balti marškinėliai, mini sijonas ir batai iki kelių – kas gali būti įprasčiau?

Kate Middleton stilius

Kol hercogienė dar nebuvo pratusi prie nuolat ir visur ją persekiojančių fotografų, pasitaikė keli nemalonūs momentai. Pavyzdžiui, vienu momentu gudrus paparacis sugebėjo užfiksuoti ją, besitaisančią sėdimąją. Nuo tol ji išmoko fantastiškai išlaikyto elgesio viešumoje.

Kate Middleton stilius

Uggsai kelis kartus buvo išrinkti bjauriausiais batais. Kurį laiką buvę madingais greitai jie tapo beskonybės ir numindytų užkulnių simboliu. Todėl dabar tuo metu dar madingo savo įvaizdžio Kate nė už ką nepakartotų. Apsipirkinėdama prieš kelionę 2006-aisiais ji avėjo minkštus „Ugg“ firmos batus ir dėvėjo džinsus. Praėjus šešiolikai metų niekada nebematome jos tokios kasdieniškos.

Kate Middleton stilius

Vienas paskutiniųjų jos „stiliaus klaida“ pasirodymų buvo 2007 m. birželio 14 d. Tąkart Kate dalyvavo privačiame vakarėlyje Čelsyje. Ji vilkėjo „Topshop“ suknelę, kurios iškirptė – itin gili. Panašu, kad būsimoji hercogienė tada paskutinį kartą beatodairiškai pasilinksmino, prieš įsitraukdama į oficialų karališkąjį gyvenimą.

Kate Middleton stilius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)