„Bright Side“ pateikia rekomendacijų, kaip drabužiais užmaskuoti pilvą ir riebalų sluoksnelius juosmens šonuose. Išnagrinėkite klaidas ir daugiau jų nedarykite.

1. Vilkėkite laisvesnius drabužius, venkite stipriai apgludusių apdarų

Tinkamiausias variantas jums – vienspalviai drabužiai. Tamsios spalvos lieknina, nors tai nereiškia, kad jums nerekomenduojama dėvėti pastelinių spalvų drabužių. Vilkėkite smėlio, kreminius, pistacijų atspalvio ar blyškiai rožinius drabužius. Svarbiausia – drabužio siluetas.

Apgludę drabužiai tik pabrėš jūsų figūros netobulumus. Sluoksniuokite drabužius, neišryškindamos liemens ir klubų srities. Galima vilkėti kelis tos pačios spalvos drabužius.

2. Jums tiks drabužiai su vertikaliomis juostelėmis

Vertikalūs ornamentai, raštai ir dryžiukai vizualiai aukština ir lieknina. Atkreipkite dėmesį ir į dryželių storį. Platūs dryžiai storina, geriau rinkitės drabužius su smulkiais ir tankiais dryželiais.

Jei dryžuota suknelė jums ne prie širdies, apsiribokite dryžuota palaidine ar ilga liemene. Rekomenduojama juodos ir baltos arba mėlynos ir baltos spalvos dryžuoti drabužiai.

3. Pabrėžkite įvairias kūno dalis

Norėdamos nukreipti dėmesį nuo pilvo, galite paryškinti krūtinę. Paprasti, bet įdomūs drabužiai be gilios iškirptės būtų juoda suknelė, klasikinės kelnes, palaidinės, siauri sijonai.

Jei turite dailias kojas, drąsiai jas atidenkite. Nebūtina rinktis trumpučių mini sijonų – pakaks sijonų ar suknelių, kurių ilgis – kiek aukščiau kelių. Dar vienas sprendimas – timpės.

4. Vilkėkite sukneles žemiau kelių arba maksi sukneles

Gėlėta, platėjanti suknelė – tobulas variantas. O plono audinio, apgludusi suknelė tik pabrėš problemines zonas.

Pilvą puikiai pridengs trapecijos pavidalo sijonas, suknelė su tokiu sijonu (svarbu, kad nebūtų stipriai kūną apgludusių vietų). Aukštas liemuo – irgi tinkamas sprendimas. Kai suknelė ne per daug apgludusi, aukštu juosmeniu, ji gali būti ne tik tamsių spalvų, bet ir ryškesnių spalvų, įvairių raštų.

5. Dėvėkite vienspalves palaidines, marškinėlius

Vienos spalvos palaidinės – tinkamas drabužis į darbą, o priderinus raštuotą sijoną, įdomesnes kelnes, tiks ir laisvalaikiui.

6. Laisvos palaidinės, marškinėliai ir tunikos – jūsų draugai

Laisva palaidinė ant džinsų – puikus sprendimas, kai norisi užmaskuoti pilvą. Svarbu nepersistengti ir neįsigyti dviem dydžiais didesnių marškinėlių – tai dažna klaida, dėl kurios moteris atrodo stambesnė.
Ansamblį galite užbaigti trumpa striuke.

7. Kelnės aukštu juosmeniu

Aukštas juosmuo sukurs vientisą liniją nuo klubų iki šlaunų, jūsų iškilumų šonuose tikrai nesimatys. Klasikinės juodos ar tamsios spalvos kelnės iš standžios medžiagos gali tapti baziniu jūsų drabužių ansamblio elementu.

8. Pamirškite džinsus žemu juosmeniu

Jums kur kas geriau tiks tiesaus kirpimo džinsai aukštu juosmeniu. Atsakingai rinkitės diržą – pernelyg platus diržas su masyvia sagtimi pavers niekais jūsų pastangas, nes trauks dėmesį į pilvo sritį (ko jūs tikrai nenorite).

9. Dėvėkite sijonus

Apgludęs, į apačią siaurėjantis sijonas iš standžios medžiagos ar tamsios spalvos, aukštakulniai bateliai – dar viena gudrybė, kaip pateikti save palankesnėje šviesoje.

Alternatyva minėtam sijonui – į apačią platėjantis sijonas. Tokio pavidalo sijonas gali būti ir ryškios spalvos. Tik, žinoma, jis turi būti aukštu juosmeniu.

10. Vilkėkite ilgus megztinius

Ilgas megztinis – universalus drabužis. Jis tinka prie klasikinių kelnių, prie džinsų, prie sijonų ir prie suknelių. Toks megztinis sukurs vertikalią liniją, o ji vizualiai suteiks kūnui lieknumo. Megztus ilgus megztinius geriau dėvėti atsegtus, susisegti tik ties pilvu. Jums netiks ilgi megztiniai su didelėmis kišenėmis – toks modelis storins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją