Kaip būtų galima paaiškinti tokios originalios, net kiek ekscentriškos tendencijos atgimimą? Atsakymą į šį klausimą labai tiesmukai sufleruoja visą „TikTok“ uzurpavusi mokinukėms artima estetika, kurios atributais derėtų laikyti ir gremėzdiškus loaferius, beje, lygiai taip pat derinamus su baltomis kojinaitėmis.

Tendencijos populiarumą didina ir tai, kad ja galima sekti ištisus metus: ji pasiteisina net žiemą, kadangi čiurnos nelieka plikos, taigi, netenka šalti.

Beliko išsiaiškinti, kokie drabužiai labiausiai tinka prie baltų puskojinių ir tamprių derinuko.

Efektingiausi derinių su baltomis puskojinėmis ir tamprėmis variantai

Jei nesate tikra, ar koks nors rūbų derinys dabar madingas, žinokite, kad pats greičiausias būdas nuvyti visas abejones yra pasidomėti, kaip atrodo ir ką reklamuoja influencerės.

Jos puikiai nusimano apie naujas tendencijas, be to, geba pasiūlyti, kaip efektingai derinti paskutines drabužių ir aksesuarų madų naujienas. Štai kodėl žvelgiant į įvaizdį, kurį influencerės susikuria mūvėdamos tampres ir ant jų užsismaukdamos baltos spalvos storokas medvilnines kojines, galinčias siekti net iki pusės blauzdų, bus daug paprasčiau sugalvoti sau tinkamų komplektų variantų.

Toliau – keletas aprangos idėjų, realizuotų atsižvelgiant į tai, ką siūlo naujausias madas diktuojančios influencerės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją