Stilistė Simona Mui papasakojo, kaip dėvėti liemenes. Daugiau idėjų galite rasti jos instagrame.

„Norint tokią detalę įlieti į kasdieninį įvaizdį turime nepamiršti kelių taisyklių. Pasirinkite tinkamą kirpimą, ilgį, siaurumą iškirptę ir spalvą. Skirtingo kirpimo liemenę galime pritaikyti įvairiems figūros tipams“, – teigė stilistė.

Kaip pavyzdį ji pateikė obuolio figūrą. Sluoksniuojant su liemene obuoliukui galima sukurti tinkamas proporcijas deriniu. Renkantis paprastus bazinius marškinėlius, aukštesnio liemens kelnes, sukuriančias liemens liniją liekniausioje vietoje, ir kostiuminę liemenę ant viršaus – puikiai sukursite naujas, proporciškai teisingas, linijas ir užmaskuosite vadinamas problemines vietas.

„Sluoksniavimas gali įtraukti kelis elementus. Pavyzdžiui, liemenė yra klasikinis elementas, trikotažiniai marškinėliai – laisvalaikio elementas, o paprastos kelnės ir basutės iš dirželių – neutralūs elementai“, – nurodė Simona Mui.

Stilistė patarė nesirinkti daugiau klasikinių elementų, nes sujungus su liemene jie gali priminti oficialų kostiumą. Tiesa, rinktis derančių liemenės ir kelnių kostiumą – nieko blogo, netgi gali puikiai tikti progoms! Tačiau prieš įsigijant kostiumą prisiminkite, kad jis turi derėti garderobe ir atskiromis dalimis – derinant su kitomis detalėmis.

„Norint sukurti visiškai atsipalaidavusį įspūdį, liemenę galite dėvėti kaip palaidinę – vieną pačią! Tokiu atveju ir renkantis kelnes miksuokite kuo natūralesnius audinius. O norint išgauti gatvės stilių, kelnes turėtumėte pasirinkti kuo laisvesnes. Liemenė – senas geras rūbas. Puoškimės!“ – skatino stilistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją