Laisvalaikio megztiniai

Laisvalaikiu sėdint miesto kavinukėje, važiuojant į gamtą ar keliaujant kur nors ir leidžiant laiką oro uoste, apranga pirmiausia turi būti patogi. Kaip suderinti „patogi“ ir „stilinga“? Poppy tai padaro rinkdamasi oversized (padidinto dydžio, – red.) megztinius. Dėvint tokį megztinį bus nebaisi jokia žvarba, laisvas kirpimas nevaržys judesių, o įvaizdis išliks stilingas. Svarbu apatinę aprangos dalį pasirinkti labiau prigludusią, nes jeigu ir ji būtų padidinta, visas vaizdas keičiasi ir virsta neproporcingu.

Švarkas + dryžiai

Švarkas ir džinsai – gana įprastas derinys. Poppy jį pagyvina po švarku rinkdamasi dryžuotą (dar vadinamą „breton“) megztuką ar palaidinę. Toks sprendimas tinka net jei švarkas languotas – kelių raštų derinimas įmanomas, svarbu, kad jie abu būtų klasikiniai ir nesipjautų spalvomis.

Maksi ilgis

Tai universalus ilgis, tinkantis ir aukštoms, ir žemoms moterims. Dažnai klaidingai manoma, kad maksi ilgis netinka žemoms panelėms, tačiau stilistai ne kartą yra pasisakę priešingai. Teisingai parinktas ilgis iki žemės išilgina figūrą, lieknina ir sukuria kolonos įspūdį. Svarbu nepadaryti klaidos ir nepasirinkti proporcijas skaidančios aprangos, kuri baigtųsi virš kauliukų – ilgis turi būti maksimalus, iki žemės.

Mini ilgis

Kitas, priešingas maksi variantas – itin trumpi pasirinkimai. Poppy jie tinka dėl jos asmenybės ir žaidimo su mada, tačiau tokį trumpumą rinktis patogu tikrai ne visoms. Jeigu su tuo žmogus jaučiasi gerai – pirmyn!

Padidinta viršutinė dalis

Išdidintos viršutinės dalies proporcijos sukuria prabangos įspūdį ir mintimis nukelia į baroko epochą. Dideli, puošnūs siluetai – it iš teatro. Be to, toks žaidimas proporcijomis vizualiai lieknina klubus ir tinka smulkesnių pečių moterims.

Blizgučiai

Jeigu reikia ruoštis šventei, aštuonis kartus iš dešimties Poppy renkasi blizgantį apdarą. Suknelės, kombinezonai, kostiumėliai – viskas, kas žėri ir traukia dėmesį. Taip, pastaruosius dvejus metus blizgesys dar ir mados auktšumoje, tačiau net jeigu taip nebūtų, blizgūs šventiniai rūbai yra klasika. Juos galima drąsiai rinktis puošniam įvaizdžiui.
Poppy Delavigne su seseria Cara
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)