Vasariškai apsirengusi pora išsiskyrė paplūdimio mieste akcentais. Mergina prie šviesių kelnių pasirinko megztą trumpintą palaidinę. Šioje palaidinėje atsispindi net kelios ryškiausios šiųmetės tendencijos. Pirmiausia, ji megzta, o megzti bei nerti rūbai šią vasarą yra numeris vienas. Antra, ji trumpinta, o viršus – tarsi liemenėlės. Tokie trumpinti, korsetinio ar braletės tipo viršūs, labai stilingi.

Kitos dvi vilnietės pasipuošė populiariomis suknelių tendencijomis. Pirmoji pasirinko dryžuotą vasarišką raštą, kuris, nors ir yra klasika, šiemet dar aktualesnis nei bet kada. Antroji pasirinko korsetinį viršų ir pūstą/laisvą sijonėlį – tokius derinius neseniai galėjome išvysti ant podiumų.

Dar viena mergina pasirinko šiuo metu įvairių stilistų labai rekomenduojamą vasaros derinį – baltas kelnes ir juodą viršų. Seniau buvo įprasta, kad klasika – tik juodos kelnės su balta palaidine. Tačiau neseniai šis suvokimas apsivertė ir išlaikant tas pačias spalvas, tik sukeitus jas vietomis, įvaizdis dar geresnis.

Daugiau nuotraukų galite peržiūrėti fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)