Net toks maksimaliai atviras drabužis – maudymosi kostiumėlis gali užmaskuoti trūkumus ir pabrėžti privalumus. Trumpai tariant, vilkėdama sumaniai parinktą maudymosi kostiumėlį moteris su nestandartiniais duomenimis nuostabiai atrodys ir užtikrintai jausis paplūdimyje.

Beliko rasti tokį maudymosi kostiumėlį. Štai keli patarimai, kaip tai padaryti, juo labiau, kad vasara – čia pat:

1. Vizualiai pakoreguoti siluetą galima su kontrastingomis spalvomis, įvairių formų iškirpimais, klostėmis, įdomiais raštais, kilpelėmis ir pan.

Moterims su stačiakampio pavidalo figūra tiks ištisiniai maudymosi kostiumėliai su trikampiais intarpais šonuose, kurie vizualiai išryškina taliją, arba maudymosi kostiumėliai su diržu ar sijonėliu, kuris suteiks daugiau apimties klubams.

2. Moterims su nedidele krūtine svarbu, kad maudymosi kostiumėlio (tiek ištisinio, tiek bikinio) kaušeliai būtų su pakietinimu ir vizualiai didintų krūtinę.

3. Kelnaitės su aukšta talija nepakeičiamos toms, kurių apvalainas pilvas, klubai. Kartu su plačia liemenėle su originaliais raišteliais ar V formos iškirpte toks komplektas papuoš stambesnes (plus size) moteris.

4. Uždaresni, suknelės silueto maudymosi kostiumėliai ar palaidinės ir šortų komplektai (angl. tankini) – dar vienas puikus pasirinkimas apvalesnių formų moterims arba tos, kurios nemėgsta demonstruoti daug atviro kūno. Dailiai atrodo, kai maudymosi kostiumėlis-suknelė nuo linijos po krūtine platėja į apačią (ir yra ilgio iki klubo vidurio) arba yra su klostėmis; su tokiu suknelę primenančiu maudymosi kostiumėliu galima ir paplūdimiu pasivaikščioti, nesibaiminant, kad atrodysite pernelyg apsinuoginusi.

5. Moterims, kurių platūs pečiai ir siauri klubai, tinka maudymosi kostiumėliai, kurių raišteliai susiriša ant kaklo. Raštuotas maudymosi kostiumėlio viršus ir vienos spalvos apatinė dalis vizualiai išlygins proporcijas.

6. Labai siauriems pečiams priešingai – tiks klasikinės petnešėlės.

7. Maudymosi šortukai trumpina kojas, tačiau maskuoja sunkius klubus ir plačius sėdmenis.

8. Jeigu siekiate vizualiai pailginti kojas, patartina rinktis aukštai iškirptas kelnaites.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją