Esate labai stilinga. Kada susidomėjote mada, stiliumi?

– Nelaikau saves labai stilinga. Gražūs ir kokybiški daiktai mane traukė nuo paauglystės, tačiau neturiu laiko darbo dieną pamąstyti, ką rengtis, ir išlekiu iš namų kaip papuola. Bet kai pasitaiko proga – labai mėgstu pasipuošti.

– Kiek jums svarbi kokybė? Turite nemažai kašmyro gaminių?

– Daikto kokybė man yra pirmoje vietoje. Mama yra mane išmokiusi – geriau turėti vieną, kokybišką ir gerą daiktą, nei 10 pigių ir madingų. Todėl mano spintoje iš tiesų mažai daiktų, bet jie tarnauja ilgai. Ir tiesa, jog man patinka kašmyras, šilkas, tikra oda ar kailis. Aš geriau turėsiu vienus tikrus kailinius ir juos paliksiu dukrai, negu kasmet pirksiu naujus sintetinius ir juos mesiu lauk po sezono.

Moteris mėgsta kašmyro gaminius

– O naminiai rūbai? Kokius juos renkatės?

– Namuose mėgstu atrodyti gražiai ir tvarkingai. Čia tarnauja senesni kašmyro kostiumėliai, mėgstu tampres ir marškinėlius. Dievinu chalatus – bet juos dėviu tik ryte.

– Gal galėtumėt pasakyti porą derinių pavyzdžių, ką nešiojate į miestą ir ką — namuose?

– Dabar namuose mėgstamiausios tamprės ir maikutės. Į miestą – priklausomai nuo sezono. Dievinu sukneles ir plikas kojas. Nesu mėgėja daug detalių, esu „mažiau yra daugiau“ šalininkė. Man svarbiau patogu negu gražu.

– Kokie jūsų pagrindiniai rūbai? Be ko neišsiverstumėt?

– Svarbiausia – patogūs batai ir gražios rankinės.

Svarbiausia yra batai ir rankinės

– Ar turite mėgstamiausią kūrėją ar mados namus, ar prekės ženklą?

– Mėgstami mados kūrėjai keičiasi priklausomai nuo sezono bei mano galimybių. Dabar labai noriu patogių rūbų – tad atradau „Brunello Cucinelli“. Traukia „Hermes“ klasika. Madingi kūrėjai, kurie patinka: „The Row“, Magda Butrym, Isabel Marant.

– Kur ir kaip paprastai įsigyjate drabužius? Kaip juos renkatės?

– 90 procentų pirkinių išsirenku ir įsigyju internetu, ryte geriant kavą. Retai, kelionių metu, perku tik tuos, kurių internetu įsigyti neįmanoma. Tiksliai žinau ko noriu, nes nemėgstu vaikščioti po parduotuves. Perku nedaug, stengiuosi gerai apgalvoti, ko reikia, kad daiktą galėčiau priderinti bent prie 3-4 aprangų. Ir baigusi pati nešioti visuomet paleidžiu „antram gyvenimui“ – parduodu arba atiduodu.

Gyvai moteris apsiperka retai

– Koks pigiausias ir koks brangiausias daiktas jūsų spintoje?

– Pigiausias rūbas – „Zara“ džinsai. Brangiausias – ne finansiškai, bet dėl savo nepasiekiamumo – „Hermes“ rankinės.

– Ar puoštis šventėms naudojatės stilistų ar dizainerių paslaugomis?

– Niekada. Tačiau, jeigu dvejoju, atsiklausiu Kęsto Rimdžiaus. Dažnai, ypač gimtadieniui, jis man pasiuva rūbą savo nuožiūra.

Stilinga vilnietė nemėgsta įvaizdžio perkrauti detalėmis

– Papasakokit savo grožio rutiną. Kaip prižiūrite odą, plaukus, kaip dažnai keičiate priemones ir kas svarbu jas renkantis?

– Mano plaukais rūpinasi taip pat Kęstas. Naudoju jo rekomenduotas priemones, keisti turiu dažnai, nes plaukai greitai pripranta. Odai renkuosi „La Mer“ priemones. Jas retai pakeičiu kitomis. Nors mano oda nėra lepi, tiesiog mėgstu kokybišką produktą. Dabar testuoju „Valmont“ – nusipirkusi kaukę susižavėjau. Taip visuomet ir yra: „La Mer“ ir šalia dar kažkas pabandymui.

– Kaip rinkotės rūbus, kai laukėtės? Ar nešiojot tą patį, ar kažką įsigijote specialiai?

– Laukiausi tokiame etape – po labai sunkaus darbo laikotarpio, covid – kai nebuvo nei galimybių nei sąlygų puoštis. Todėl norėjau save palepinti. Įsigijau kelias gražias kokybiškas suknutes ir su jomis išsisukau iki gimdymo.

– Ar pasikeitė stilius po gimdymo?

– Po kiekvieno gimdymo kažkodėl noriu ypač kokybiškų daiktų, noriu puoštis ir jaustis graži. Po kelerių metų nurimstu. Matyt, tai hormonų poveikis.

Natalija Fedotova

– Kaip rasti laiko rūpintis savimi, kai vaikai maži? Gal pasidalintumėt savo patirtimi ir patartumėte skaitytojoms?

– Mano labai užimtoje dienotvarkėje man svarbiausia spėti pasportuoti, išgerti pakankamai vandens ir sveikai pavalgyti. Veido masažuokliai renka dulkes, bet net neminėsiu – nuplauti kosmetiką ir išsitepti kremais yra privaloma. Kaip rasti viskam laiko? Anksti gulti, keltis 5-6 ryto bei pasirinkti, kas svarbiausia – visko nespėsite. Todėl dažniau išeisiu nepasidažiusi, bet pasportavusi ir su šviežiai pagamintų salotų indeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)