Švelnūs rausvi atspalviai

Rausva mados tendencijose laikosi jau ne vienerius metus, o kiekvieną sezoną išryškėja vis nauji jos atspalviai. Šįmet madingiausi bus švelnūs pasteliniai, vaiskūs ir neoninės rausvos akcentai.

Gaivius rausvus tonus išvysite mados namų „Chanel“, „Versace“, „Blumarine“, „Tom Ford“, „Michael Kors“ ir „Dior“ kolekcijose. Nors šiai spalvai būdingas saldumas, kolekcijose pristatyti ne tik rausvi romantiški modeliai, bet ir sportinio stiliaus ar itin elegantiškai atrodę minimalistiniai.

Chanel

Vaiski žalia

Įprastai pavasarį mados ir dekoro pasaulyje daugiau dėmesio skiriama žalių atspalvių paletei, ši spalva atgyja tiek drabužinėje, tiek interjere, o ypač artėjant Velykoms. Šįmet madingiausi bus du žalios atspalviai – neoninė laimų žalia ir vaiski naujai dygstančios žolės žaluma, kupina gyvybės, pakilios nuotaikos ir energijos.

Pastaruoju metu vaiski žalia siejama su mados namais „Bottega Veneta“, mat jie šią pavertė savo firminiu atspalviu. Žalią išvysite ne tik „Bottega Veneta“ 2022 m. pavasario kolekcijoje, bet ir kitų mados namų: „Dior“, „Miu Miu“, „Stella McCartney“, „Tom Ford“, „Prabal Gururng“.

Dior

Kiaušinių likerio geltona

Tai švelni pieniška spalva, sušildanti įvaizdį ir suteikianti jam netikėtumo. Šviesus gelsvas atspalvis, būdingas kiaušinių liekriui, išties gana retas, tačiau šių metų pavasario ir vasaros kolekcijose jo tikrai nestigo. Nuo struktūriškų „Max Mara“ lietpalčių, gausiai rauktų „Alexander McQueen“ suknelių, megztų „Jil Sander“ ar perregimų „Acne Studios“ kostiumėlių – podiumus glamonėjo švelnūs gelsvi tonai.

Acne studios

Mėlynos svajos

Ne vieną dizainerį sugundė pasteliniai žydri atspalviai, nuo primenančių dangaus žydryne plaukiančius debesis iki gilesnių jūriškų, šiek tiek prislopintų. Madingiausi šį sezoną bus griežtesnių kirpimų ir skulptūrišo dizaino melsvi rūbai: klasikiniai lietpalčiai, kostiumai, švarkai, išraiškingo silueto suknelės ir aksesuarai. Vienspalvius melsvus modelius išvysite mados namų „Fendi“, „Michael Kors“, „Miu Miu“ ir „Alexander McQueen“ pavasario kolekcijose.

Miu miu