Pirmiausia garsi stilistė Santa Mišenytė atkreipė dėmesį į naujoves ir privalumus – pasakė, kokios spalvos šį pavasarį labiausiai ant bangos, o ką vertėtų pamiršti.

„Šių metų pagrindinė spalva yra violetinė, kitaip vadinama „Very Peri“. Šis atspalvis kiek tamsesnis už „lilac“. Taip pat matysime nemažai rožinės ir oranžinės spalvos. Patarčiau privengti ryškių neoninių spalvų“, – sakė stilistė.

Batų modelių aktualumas šį pavasarį taip pat kinta. Pasak S. Mišenytės, dar neseniai tokie populiarūs „Balenciaga triple S“ lieka praeityje – su jais reikėtų atsisveikinti arba palikti geresniems laikams.

Kokio tipo sukneles verta įsigyti, o į kokias – nebekreipti dėmesio?

„Verta įsigyti sukneles su cut-out (liet. iškirptomis, – red.) detalėmis, natūralių audinių, pastelinių tonų. Kiekvieną vasarą visada aktualus gėlių raštas, drąsiai galite rinktis ir tokias. Siūlyčiau vengti suknelių su gumomis liemens srityje bei beformių, nekokybiškos medvilnės suknelių“, – patarė stilistė.

Kurį laiką buvo labai populiarūs perlais arba aukso sagutėmis puošti megztukai. Visgi jei tokį nusprendėte pirkti tik dabar, pinigų leisti nebeverta.

„Perlais puoštų drabužių era jau baigėsi. Žinoma, labai daug priklauso nuo paties modelio, tačiau tokiomis detalės puoštų drabužių siūlyčiau privengti. Verčiau rinkitės įdomius siluetus, įvairius raštus ar ryškias spalvas“, – sakė S. Mišenytė.

Ilgą laiką topuose buvę aptempti džinsai taip pat jau gali būti laikomi neskoningu pasirinkimu.

„Viskas labai priklauso nuo bendro derinio išpildymo. Tačiau tiesa ta, kad pasirinkusios tokio modelio džinsus galite atrodyti labiau blogai nei gerai“, – perspėjo stilistė.

O iškirptos rankovės, iškirptėmis apnuoginti pečiai – puikus pasirinkimas. Stilistės teigimu, tai labai moteriška, seksualu, skoninga ir labai stilinga.

Yra ir keli laikui bei mados pokyčiams nepaveikūs pavasariniai spintos elementai. S. Mišenytė įvardijo ir juos: „Lietpaltis, džinsinis švarkelis, akiniai nuo saulės ir šypsena.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)