Rinkitės vestuvinę suknelę sezonui besibaigiant, rašoma pranešime spaudai. „Dažnai nuomos ar pardavimo salonai, sezonui besibaigiant, tai spalio – lapkričio mėnesį, skelbia nuolaidas ir išparduoda praėjusios sezono sukneles pusvelčiui. O gerai paieškojus galima rasti ir visiškai naujų vestuvinių suknelių, kurios nerado nuotakų už ypač mažą kainą“, – pataria „EVID – vestuvinių suknelių“ savininkė Eglė.

„Rinkitės paprastesnį audinį. Labai dažnai nuotakos nejaučia skirtumo tarp medžiagų, kurios buvo naudotos kuriant vestuvinę suknelę, pavyzdžiui, nepatyrusi akis niekada nepasakys, kur yra mikado šilkas, o kur satinas. Nors profesionalui tai yra ryškus skirtumas, vis dėl to, neįgudusiai akiai tai vienas ir tas pats, o štai piniginė skirtumą tikrai pajus: už šilkinę suknelę sumokėsite mažiausiai kelis kartus daugiau“, – pasakoja, 7 metus dirbanti su nuotakomis, Eglė.

Vestuvinės suknelės

Nebijokite senų modeliukų. „Esame turėję nuotaką, kuri įsigijo seną suknelės modelį vos už 100 € ir ją atnaujino nepažįstamai. Suknelė turėjusi rankoves, kaklą, tapo atvira su smulkiomis šleikutėmis. O merginai ji tapo dar savitesnė, nes ji į ją įdėjo dalelę savęs.

Dažnai ir patys pabandome senesnius modelius šiek tiek perdaryti. Pavyzdžiui, prieš 5 metus nuotakos savo šventei dažniau rinkdavosi atviras sukneles, be petnešėlių ar rankovių, šiandien tokias sukneles renkasi retokai, tačiau dabar populiaru atviri pečiai ir petnešėlės ar mini rankovės. Tad, tokią adaptaciją gana lengva pritaikyti prie senesnių modeliukų ir pakeisti suknelę iš esmės“, – rekomenduoja Eglė

„Neapsistokite vienu vestuvinių suknelių salonu. Dažnai nuotakos nusivilia, kad neįmanoma rasti pigiau ir išsirenka suknelę pirmame salone. Tačiau rekomenduojame aplankyti nors keletą nuomos punktų, kuriuose galėtumėte palyginti kainas. Net ir tos pačios suknelės gali skirtis skirtinguose salonuose. Viskas priklauso nuo suknelės paklausos ir jos taisymo pagal kiekvieną nuotaką“, – sakė pašnekovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją