1. Sumetama švarko silueto suknelė


K. Middleton gerbėjai žino – jai patinka švarko silueto suknelės. Akyliausieji pastebės, kad jai patinka sumetamos suknelės, su atvartais ir klostytu sijonu.

Kate Middleton

2. Marga vasarinė suknelė


Oficialiuose renginiuose dėvimo švarko silueto suknelės, kostiumėliai ir pan., o laisvalaikiu Kate Middleton mėgsta margas vasarines sukneles. Su tokia suknele ją galima pamatyti ir neformaliame renginyje parke ar sode.

Jai patinka iki kelių ar midi ilgio suknelės, su diržu per juosmenį, pūstomis trumpomis rankovėmis, ryškių spalvų.

Kate Middleton

3. Tiesaus silueto paltas


Galima numanyti, kad Kate Middleton spintoje – gausybė įvairių siluetų, stilių paltų. Vieno stiliaus paltai jai akivaizdžiai labai patinka – tai tiesoko silueto, ilgi paltai iki pusės blauzdų ar iki kauliukų. Per daugelį metu ji matyta vilkinti pačių įvairiausių spalvų paltus – smėlinius, raudonus, mėlynus, žalius...

Kate Middleton

4. Kostiumėliai su platėjančiais sijonais


Kembridžo hercogienė neapsieina be kostiumėlių su sijonu, jie ganėtinai oficialūs, stilingi, tinka visiems sezonams. Tokie įvairiausių medžiagų kostiumėliai su platėjančiais sijonais – puikus tarpinis variantas tarp oficialaus, hercogienei tinkamo stiliaus, ir kasdieniškesnių drabužių viešiems renginiams.

Tokie kostiumėliai suteikia progą parodyti daugiau kojų, o nuo vėsos saugo tankios pėdkelnės.

Kate Middleton

5. Klasikinė suknelė ilgomis rankovėmis, iki kelių


Jei turite panašaus silueto suknelių kelių spalvų, galima spręsti, kad tas modelis jums iš tiesų labai patinka. Kate Middleton irgi turi tokį suknelės modelį, tai – klasikinė suknelė ilgomis rankovėmis, iki kelių, su dirželiu per juosmenį ir platėjančiu sijonu.

Kate Middleton

6. Plačios kelnės


Kembridžo kunigaikštienė gana retai pasirodo viešumoje, mūvėdama kelnes. Iš tiesų dėvi jas taip retai, kad visi leidiniai suskumba apie tai rašyti ir publikuoti nuotraukų.

Kate Middleton patinka plačios kelnės, prie jų dažniausiai priderina kuklią palaidinę, švarkelį ar paltą. Patogu, dailu, visada madinga.

Kate Middleton

7. Sportiniai bateliai


Jei Kate Middleton eina žiūrėti kokių nors varžybų (teniso, kriketo ar pan.), didelė tikimybė pamatyti ją avinčią baltus sportinius batelius (tokius mėgo ir princesė Diana) prie siaurų džinsų ir sportinio švarkelio.

Kate Middleton

8. Paltas su dviem eilėmis sagų


Ir dar vienas ypatingai Kate Middleton mėgstamas palto modelis – paltas su dviem eilėmis sagų. Iškilmingoms progoms ji dažnai pasipuošia garsių dizainerių kurtais tokio stiliaus paltais – iki kelių ilgio, tiesesnio silueto arba nuo juosmens stipriai platėjančių į apačią, su ryškiomis sagomis. Būtinas atributas – priderinti aukštakulniai bateliai.

Kate Middleton
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)