Pastaruoju metu dažniausiai linksniuojamas „Pantone“ 2021 m. madingiausiu išrinktas pilkos ir geltonos duetas, tačiau yra ir kitų ne mažiau madingų spalvinių derinių.

Jeigu anksčiau norėjosi pasimatuoti ryškius derinius, tačiau nedrįsote, šis sezonas eksperimentams tiks idealiai. Vasarą dizaineriai siūlo derinti sodrias, o kartais net priešingas spalvas, pavyzdžiui, raudoną ir mėlyną ar geltoną ir fuksijų rožinę. Kad apranga atrodytų stilingai, svarbu neperlenkti lazdos ir rinktis santūresnio dizaino, klasikinius, vienspalvius ar mažiau dekoruotus drabužius. Visas dėmesys tegul tenka spalvų harmonijai.

Prie ryškiaspalvių rūbų drąsiai derinkite juodai baltus aksesuarus, jie prislopins spalvų ryškumą ir kartu pagyvins įvaizdį. Šį sezoną ypač madingi juodais ir baltais zebrų dryžiais marginti aksesuarai – nuo rankinių iki batelių.

Nepamirškite, kad tam tikras spalvas gali atstoti įprasti drabužiai, kurių prie spalvotų greičiausiai nepriskirtume. Pavyzdžiui, mėlynas kelnes ar švarką galima pakeisti mėlynais džinsais ir džinsiniu švarkeliu, o kaip oranžinį akcentą galite naudoti plytų raudonio odinę rankinę ar odinį lietpaltį.

Madingiausi vasaros spalvų deriniai:

1. Mėlyna ir raudona

2. Rožinė ir oranžinė

3. Žolės ir laimų žalia

4. Rausva ir raudona

5. Oranžinė ir mėlyna