Mitas Nr. 1

Auskarai privalo būti vienodi

Ryškūs, meniški auskarai karaliauja jau ne pirmą sezoną. Ne pirmą sezoną moterys segi ir tik vieną arba du skirtingus auskarus. Galiu pasakyti, kad šios moterys koja kojon žengia su mada! Kuo didesnis kontrastas tarp segimų auskarų – tuo geriau, tačiau papuošalus turėtų sieti kokia nors detalė. Tai gali būti ta pati metalo spalva arba inkrustuotų akmenukų forma, spalva, susišaukianti ornamentų faktūra. Jei papuošalai yra superįspūdingi – užteks ir vieno. Atmink, vienas auskaras iš poros – ne išsiblaškymas, o geras skonis ir stilius.

Mitas Nr. 2

Spalvoti karoliukai tik vaikams

Vasara, jūra, kopos, įdegęs kūnas ir… spalvoti karoliukai! Taip! Visų vaivorykštės spalvų arba dryžuoti, arba su taškučiais. Ryškūs ir linksmi! Juvelyrai šį spalvotą džiaugsmą derina su geltonos spalvos metalu ir tai yra labai labai karšta šio sezono naujiena. Puoškis ne tik paplūdimyje!
Juvelyrika

Mitas Nr. 3

Tu per jauna perlams

Tai, kad perlų vėriniai yra išskirtinai brandžių moterų labai mėgstama klasika dar nuo Coco Channel laikų, šiandien yra visiškas mitas. Griauk jį, nes perlai tiesiogine ta žodžio prasme viešpatauja šiuolaikinėje juvelyrikoje ir yra iškelti ant paties aukščiausio pjedestalo. Įvairių spalvų perlai maišomi su įvairių spalvų metalais. Gausios jų pynės puikuojasi ir ant kaklo, ir ant rankų. Ne, perlams tu tikrai nesi per jauna.
Juvelyrika

Mitas Nr. 4

Metalų negalima maišyti tarpusavyje

Metalus reikia maišyti tarpusavyje, ir drąsiai! Mauk skirtingų atspalvių aukso žiedus vieną ant kito. Maišyk ne tik spalvas, bet ir faktūras. Jei koks žiedas bus su akute, – dar geriau. Tačiau karščiausia sezono naujiena yra sidabras, maišytas su auksuotais kaklo papuošalais. Tiesiog segėk mylimiausius papuošalus per daug nesukdama galvos, ar jie dera tarpusavyje, nes taip – jie labai dera tarpusavyje.
Juvelyrika

Mitas Nr. 5

Žiedui – tik bevardis

Visada yra vietos papildomiems papuošalams ant tavo rankų ar kaklo. O gal kojų?
Derink smulkias ir stambias grandinėles kartu, nepamiršk ir žiedų! Juos mauk ne tik ant bevardžio. Juk turi dar devynis pirštus! Labai rekomenduoju papuošti mažylį ar smilių.
Viskas leidžiama tol, kol jautiesi gerai ir tai atitinka tavo stilių.
Juvelyrika
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)