Sveikos sulaukusios keisčiausio pavasario / vasaros sezono, kai modeliai ant podiumų dėvi veido kaukes, o žiūrovai stebi pristatymus per „Zoom“. Nepaisant apokaliptinių aplinkos vaizdų, mada tapo tokia kūrybinga, jog pakels jums nuotaiką net tūnant tamsiausiose karantino gelmėse – ir leis sublizgėti savo stiliumi, rašo elle.com.

Padedant plunksnomis, kurios spinduliuoja džiaugsmą, ir baigiant monochrominėmis spalvomis, skleidžiančiomis eleganciją, turite galimybę atrodyti madingai, kad ir kokia būtų pandemijos padėtis jūsų aplinkoje. Štai jums nuotolinė priekinės eilės kėdė susipažįstant su karščiausiomis 2021 metų vasaros mados tendencijomis.

1. Seksuali gotė

Paco Rabanne


Matyta: „Simone Rocha“, „Giambattista Valli“, „Olivie Theyskens“, „Balenciaga“, „Noi Kei Ninomiya“, „Loewe“, „Paco Rabanne“ ir „Marine Serre“ kolekcijose.

Po ilgo karantino turite teisę atrodyti dekadentiškai ir niūriai, pasirinkdamos Amelijos Havišam iš Charleso Dickenso romano „Didieji lūkesčiai“ stilių arba gotikines, apatinukus primenančias sukneles. Taigi nebijokite įnešti juodos dramos į savo kasdienybę.

Siūlomas įvaizdis: manykite, kad Helovinas šiemet atėjo anksčiau. Tegu jūsų suknelės būna nudriskusiais kraštais, su giliais skeltukais ar iš seksualių audinių (juk jūs esate seksuali gotė).

2. Rožinė kramtomoji guma

Molly Goddard


Matyta: „Balmain“, „Chanel“, „Chloe“, „Erdem“, „Molly Goddard“, „Prada“ ir „Giambattista Valli“ kolekcijose.

2021 metų mados tendencija, kurią norėsis kramtyti? Rožinė spalva, būdinga kramtomajai gumai.

Jei esate nusiteikusi romantikai, rinkitės švelnias, plono audinio sukneles. Arba pabrėžkite mergaitišką pusę bet kuo, kas yra rožinės spalvos. Šis kramtomosios gumos atspalvis pasižymi paprastomis formomis, ar imtume standžius „Valentino“ marškinius, ar „Chanel“ kelnes aukštu bei rauktu (paperbag) juosmeniu.

Siūlomas įvaizdis: jei tik daiktas yra ryškiai rožinės spalvos, čiupkite jį. Rožinė gali būti tiek vakarinė suknelė, tiek bikinis.

3. Disko kamuolys

Louis Vuitton


Matyta: „Balmain“, „Burberry“, „Isabel Marant“, „Louis Vuitton“, „Paco Rabanne“ ir „Sacai“ kolekcijose.

Kylant oro temperatūrai, šį sezoną daugėja ir išskirtinių sidabro spalvos įvaizdžių. Šioje gyvsidabrio stulpelį keliančioje kategorijoje galima išvysti drabužius tiek su žvyneliais, tiek su stambiais metaliniais diskeliais, taip pat audinius iš metalizuotų siūlų, kurie kartais šviečia net ryškiau už saulę. Tegu būna šviesa.

Siūlomas įvaizdis: laikas išsitraukti bet kokius sidabro spalvos ar blizgančius drabužius, kurių neturėjote progos apsivilkti per Naujuosius metus.

4. „Go go – logo“!

Louis Vuitton


Matyta: „Dior“, „Chanel“, „Louis Vuitton“, „Prada“, „Chloe“ ir „Celine“ kolekcijose.

Marškinėlius su įvairiais šūkiais užvaldė šūkiai ir ant visų kitų drabužių. Pradedant „Celine“ beizbolo kepuraitėmis ir baigiant „Gucci“ kojinėmis, atėjo metas išreikšti savo požiūrį.

„Chanel“ palaikė klubinės kultūros dvasią neoninės spalvos užrašais, o ant „Louis Vuitton“ podiumo karaliavo grafičių stiliaus grafika. Pasakykite tai kuo garsiau, ryškiau ir akiplėšiškiau.

Siūlomas įvaizdis: neapsiribokite tik vienu užrašu: jų gali būti keletas – juk kalbame apie drabužius su žodžiais ir logotipais nuo galvos iki kojų.

5. Monochrominė matrica

Simone Rocha


Matyta: „Dolce and Gabbana“, „Gabriela Hearst“, „Prada“, „Simone Rocha“, „Giambattista Valli“ ir „Balenciaga“ kolekcijose.

Ar tai būtų tekstūrinis drabužių sluoksniavimas, kaip „Prada“ nertiniai su iškirptais apskritimais, ar klasikiniai juodos ir baltos spalvos kontrastai kaip „Louis Vuitton“ atveju, visur žaidžiama monochromatinio stiliaus triukais. Jums tereikia išsirinkti labiausiai patinkantį.

Siūlomas įvaizdis: baltus marškinius vilkitės po juoda mini suknele, kaip siūlo „Simone Rocha“.

6. Spalvų rato priešybės

Versace


Matyta: „Laura Biagiotti“, „Tod`s“, „Molly Goddard“, „Hermes“, „Fendi“, „Stella McCartney“ ir „Versace“ kolekcijose.

Jei norite išsiskirti, rinkitės ryškių vaivorykštės spalvų priešpriešą. Klasikinius švarkus ar romantiškus raukinius 2021 metais nešiokite ryškias pop spalvas derindamos su žaliais atspalviais. Efektinga ir optimistiška.

Siūlomas įvaizdis: pakoreguokite savo aprangos spalvinę gamą spalvų rato priešybėmis.

7. Pastelinės desertų spalvos

Miu Miu


Matyta: „Blumarine“, „Fendi“, „Ferragamo“, „Isabel Marant“, „Giambattista Valli“, „Miu Miu“ ir „Valentino“ kolekcijose.

Pastelinės spalvos yra amžinos pavasario favoritės, tačiau šių metų stiliai subtilumą derina su drąsa. Putojantys raukiniai ir permatomas tiulis suteikia romantikos trumpiems ilgiams, o ilgas sukneles paverčia ne visai padoriomis.

Kai visi kiti yra sulindę į patogius laisvalaikio drabužius, citrinų šerbeto spalvos šifonas prilygsta radikaliam žingsniui.

Siūlomas įvaizdis: žaidimas su audinių tekstūromis jūsų pasteliniam stiliui padės išvengti 90-ųjų nuotakos įvaizdžio ir atrodyti šiuolaikiškai.

8. Kibirkščiuojantis džiaugsmas

Dolce and Gabbana


Matyta: „Dolce and Gabbana“, „Ashish“, „Halpern“, „Molly Goddard“, „Tom Ford“, „Nina Ricci“ ir „Valentino“ kolekcijose.

2021 metai atrodo kur kas šviesesni negu 2020-ieji ir už tai reikėtų dėkoti džiaugsmu ir laime spinduliuojantiems įvaizdžiams, kurie žaidžia spalvomis ir drabužių apimtimis. Kuo ryškiau ir plačiau, tuo geriau, o raštų kontrastai derinami su daugybe tiulio: neįtikėtinas „Molly Goddard“ derinys tikrai priverčia pralinksmėti.

Siūlomas įvaizdis: su savo pačios garderobu elkitės kaip vaikas, atsidūręs saldainių parduotuvėje. Plunksnos per pusryčius? Taip!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)