Šią aprangą Kate vilkėjo kovo 23 dieną, dar prieš princo Philipo mirtį ir paskelbtą dviejų savaičių gedulą.

Kate Middleton

Kate Middleton ir princas Williamas kovo pabaigoje lankėsi Vestminsterio abatijoje, kur šiuo metu įsikūręs vakcinacijos centras. Pasidomėti čia dirbančiųjų patirtimis Kembridžo kunigaikštienė atvyko pasipuošusi savo itin pamėgto ženklo klasikiniu paltu.

Kate Middleton

Balkšvo atspalvio elegantiškas rūbas – mados namų „Catherine Walker“ darbas, jų kūrinius mielai vilkėdavo ir viena žinomiausių stiliaus ikonų princesė Diana. Iš alpakų vilnos pasiūtas paltas-suknelė išsiskiria ne tik elegancija, bet ir puošnia priekine nėrinių dalimi bei asimetriniu užsegimu. Apie 3,5 tūkst. eurų kainuojantis rūbas akimirksniu sulaukė dėmesio ir buvo išpirktas.

Kate Middleton

Klasikinio silueto balti ir šviesių kreminių atspalvių paltai – viena pavasario tendencijų, matytų „Chanel“, „Fendi“, „Hermes“ ir kitų garsių mados namų kolekcijose. Vyrauja midi (žemiau kelių) ir ilgesni ilgiai, platūs švarkams būdingti atvartai ir liemenuotas siluetas, akcentuotas siauru dirželiu. Madingi ne tik balti paltai, bet ir odiniai lietpalčiai, ilginti elegantiški švarkai ar liemenės.

Mados namų FENDI nuotr.
Mados namų CHANEL ir HERMES nuotr.
Mados namų CHANEL ir HERMES nuotr.
Mados namų CHANEL ir HERMES nuotr.
Mados namų CHANEL ir HERMES nuotr.