Pilkos spalvos apdarai, nors ir populiariausi pasaulyje, nepaprastai atgyja suporuoti su saldžiais pagardais. Tad pirmyn – skieskite penkiasdešimt pilkų atspalvių švelnia geltona ir stulbinkite visus savo įvaizdžio harmonija.

Jeigu įsigyti geltonų drabužių nedrąsu, nes dvejojate ar šią spalvą prisijaukinsite, pradėkite nuo detalių ir mažiau investicijų reikalaujančių rūbų. Tai gali būti geltona palaidinė, marškiniai, megztinis, kepurė arba pavasarį itin madingos geltonų atspalvių rankinės. Tokių rankinių išvysite mados namų „Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijose.

Pilkos ir geltonos spalvos deriniai (@leoniehanne)

Geltoną spalvą rekomenduojama dėvėti arčiau veido, nes odai ji suteikia spindesio ir gyvybingumo. Tačiau labai svarbu atrasti jūsų gymiui tinkamą geltoną atspalvį, išsiaiškinti, koks jis turėtų būti - šiltas ar šaltesnio tipo. Netinkamas geltonis gali sukurti pavargusios ir liguistos veido odos įspūdį.

Pilkos ir geltonos spalvos deriniai (@leoniehanne)

Subtiliau atrodys pilkų ir citrininių atspalvių deriniai, sukurti švelniais spalviniais perėjimais, kai nėra ryškių kontrastų. Drąsesnį įvaizdį sukursite tamsesnės pilkos ir šilto medaus ar bananų geltonio deriniais, nes atspalviai labiau kontrastuos, o sodrus geltonis taps akį traukiančia detale.

Pilkos ir geltonos spalvos deriniai (@leoniehanne)

Nepamirškite, kad pilką spalvą gali atstoti sidabrinės detalės, o geltoną – auksinės. Jeigu pilkos ir geltonos deriniui trūksta jaukumo arba norisi nuslopinti jo intensyvumą, papildykite įvaizdį rusvų ir kreminių atspalvių gama.

Pilkos ir geltonos spalvos deriniai (@leoniehanne)

Atsargiai derinkite geltoną ir juodą, toks spalvinis blokavimas gali sukurti gana komišką įvaizdį. Juodos ir geltonos derinį harmonizuokite ne grynomis, o maišytomis spalvomis: sviesto gelsva, pieno putos balta, kremine, chaki, rusvais atspalviais, pilkinta melsva ir kitais pilkšvais tonais.

Pilkos ir geltonos spalvos deriniai (@leoniehanne)

Kad pilkos ir geltonos įvaizdis būtų išraiškingesnis, pamėginkite rinktis viensplavius, tačiau raštuotus drabužius, pavyzdžiui languotą, taškuotą audinį arba gyvačių, krokodilų odos efektą. Atkreipkite dėmesį ir į skirtingas drabužių faktūras, jos deriniui irgi suteiks gyvybingumo.