Dizainerė Donatella Versace prekių ženklo motyvą – graikišką raštą – pavertė geometrinėmis figūromis, dinamišku ir įtraukiančiu trimačio vaizdo labirintu. Vyriškų ir moteriškų drabužių kolekcijos pristatymo vaizdo įraše modeliai pozavo ir vaikščiojo labirintą primenančioje konstrukcijoje.

„Versace“ 2021 metų rudens kolekcija

Pristatymą pradėjo modelis Gigi Hadid, apsivilkusi juodą trumpą palaidinę, sijoną ir paltą. Buvo pademonstruota ir daugiau juodų drabužių, kol D. Versace nusprendė parodyti graikišku raštu papuoštus rudų, raudonų ir mėlynų atspalvių kostiumėlius, palaidines, švarkelius, sukneles, sijonus, striukes ir rankines.

„Versace“ 2021 metų rudens kolekcija
„Versace“ 2021 metų rudens kolekcija
„Versace“ 2021 metų rudens kolekcija

Striukių pečiai buvo užapvalinti, o suknelės – suveržtos ties juosmeniu arba blizgios. Modeliai taip pat buvo pasipuošę skarelėmis ir batais su platforma. Tarp vyrams skirtų drabužių buvo galima išvysti žakardo kostiumų, megztinių, šortų, trumpų kelnių ir palaidinių, išmargintų graikišku raštu. Kai kurie „Versace“ drabužiai buvo pagražinti ir jausmaženkliu Medūza, sukurtu pakeitus mados namų logotipą.

„Versace“ 2021 metų rudens kolekcija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)